Σκληρή απάντηση του προέδρου του ΑΟ Προσύμνης για τις ανακοινώσεις του Αχιλλέα Φιχτύων και του κ.Τζαβέλλα!

0
820

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο. ΠΡΟΣΥΜΝΗΣ

Την διαχείριση των γηπέδων του Δήμου Αργους – Μυκηνών την έχει το ΔΑΚ Άργους και μόνον αυτό. Έχει Πρόεδρο και Δ.Σ. Καμία άλλη αρχή δεν εμπλέκεται. Δεν μπλεκόμαστε στα χωράφια τους.

Αγαπητέ Πρόεδρε του Νέου Αχιλλέα Φιχτίων ο τίτλος «Αίσχος και ντροπή» μου θύμισε μια παροιμία που λέει ότι ο άδειος τενεκές κάνει θόρυβο. Με μεγάλη μου λύπη, αλλά και φοβερή αγανάκτηση σου απαντώ για τα γεγονότα, που έγιναν πριν από τον αγώνα σου, με την ομάδα των Δαναών, αλλά και για την ενημέρωση και την αποκατάσταση της αλήθειας. Το γήπεδο του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στην Προσύμνη ανήκει στο ΔΑΚ Άργους, φιλοξενεί καθημερινά 220 παιδιά και τα απογεύματα έως και τις 11 μ.μ. εκ περιτροπής (9) εννέα ομάδες, μια απ’ αυτές και εσείς τρία χρόνια τώρα και τα Σαββατοκύριακα γίνονται τρεις αγώνες.

Ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Γηπέδων του Δήμου Άργους – Μυκηνών αν γίνεται να κάνει μια ελάφρυνση του βεβαρημένου τάπητα του γηπέδου. Συμφώνησε μαζί μας και ενέκρινε να έχουν εδώ την έδρα πέντε ομάδες. Ο ίδιος λοιπόν ο Πρόεδρος κύριος Τζαβέλας έδωσε εντολή και κλειδώθηκε το γήπεδο. Ναι, δεν είναι λοιπόν γήπεδο της Προσύμνης, είναι του ΔΑΚ.

Δεν έχετε εσείς κανένα δικαίωμα και δεν επιτρέπεται να χλευάζετε ένα χωριό, μια πολύ αποδεδειγμένα δημοκρατική κοινότητα, που σέβεται τους πάντες και προστατεύει σαν κόρη οφθαλμού το Γήπεδο και το Σχολείο. Για μας ο αθλητισμός είναι έρωτας όχι βιασμός. Σέβεται και εσάς κύριε Βασιλόπουλε, που κατά την περσινή περίοδο προξενήσατε και πάρα πολλές υλικές ζημιές με αποκορύφωμα το σπάσιμο της πόρτας στα αποδυτήρια. Τα οποία αποδυτήρια τα χρησιμοποιούν τα πρωινά τα αγόρια και τα κορίτσια του Σχολείου. Σέβεται εσάς, που ποτέ δεν καθαρίσατε όχι μόνο τα αποδυτήρια, αλλά ούτε καν τον πάγκο, που καθόσασταν, ενώ είχατε δεσμευτεί για την καθαριότητα του Γηπέδου.

Κύριε Βασιλόπουλε έγινε ό,τι έγινε, αλλά πάντα με ευθύνη του κυρίου Τζαβέλα ο Πρόεδρος της Προσύμνης κύριος Μπινιάρης δέκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, του υπέροχου αγώνα σου, σου είπε ότι τα αποδυτήρια είναι ανοιχτά. Γιατί δεν το πες ούτε στους διαιτητές, αλλά ούτε και στην αντίπαλη ομάδα;
Για μένα αυτό σε τιμά. Είναι η προσωπικότητά σου, ενός Προέδρου, που συνοδεύει παιδιά, για να αγωνίζονται με θεμιτά μέσα; Μέσα στο στίβο της ζωής άργησα να σου απαντήσω, γιατί περίμενα να μάθω τη θέση στο συγκεκριμένο θέμα του αιρετού Πρόεδρου, που ο μόνος του στόχος είναι η αναρρίχηση. Κρίμα γι’ αυτόν. Δεν πήρε τίποτα από τον συγχωρεμένο τον δημοκράτη τον φίλο μου, τον Τάκη, τον πατέρα του.

Ο κύριος Τζαβέλας φαίνεται πως συνηθίζει άλλα να λέει και άλλα να κάνει.
Και τέλος μάθε και αυτό.

Η Προσύμνη ξέρει τι θα πεί να μην έχει γήπεδο, ήταν και αυτή χρόνια φιλοξενούμενη (στο Ανυφί, στην Αγία Τριάδα, στον Παναρίτη, στην Τίρυνθα) και πάντα βρεγμένη. Γι’ αυτό δεν έδιωξε κανέναν, αλλά και καμία ομάδα, ποτέ δεν είχε και δεν έχει πρόβλημα ούτε ο Παναργειακός – ο Αργοναύτης – ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου – οι Παλαίμαχοι – η Θύελλα Λιμνών – το Νέο Ηραίο – ο Ίναχος – ο Αργέας – το Μαλαντρένι – ο Μυκηναϊκός.
Σίγουρα φίλε ήλθες να μας φέρεις ένα πρόβλημα, τη λύση του θα τη βρεις στην πηγή στο ΔΑΚ και ίσως στην διοργανώτρια αρχή.

Μετά τιμής,
Ο Πρόεδρος Α.Ο.Προσύμνης
Ουλής Χρήστος