Έσπασαν το λουκέτο στο γήπεδο Προσύμνης για να παίξουν!

1
977

Για το μεσημέρι της Κυριακής, στις 12, στο γήπεδο Προσύμνης είχε ορισθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Αχιλλέα Φιχτύου και τους Δαναούς Άργους.

Όμως όταν έφτασαν εκεί οι ομάδες και οι διαιτητές, η εξωτερική πόρτα του γηπέδου ήταν κλειστή και τελικά αφού έσπασαν το λουκέτο μπήκαν. Οι δυο ομάδες άλλαξαν στους πάγκους, όπου συντάχθηκε και το φύλλο αγώνα και με καθυστέρηση μίας ώρας ξεκίνησε ο αγώνας.

Νικήτρια η ομάδα του Αχιλλέα, που ήταν η τυπικά γηπεδούχος, με 2-1.Τα γκολ του Αχιλλέα πέτυχαν οι Φουντάς και Σιαβελής.

Όλα τα παραπάνω, προκάλεσαν σήμερα ανακοίνωση της ομάδας του Αχιλλέα Φιχτίου, η οποία αναφέρει:

“Σε συνέχεια των όσων έλαβαν χώρα στον χθεσινό αγωνα της ομάδας μας στο γήπεδο της Προσύμνης θα ήθελα να αναφερθούμε σε μερικά γεγονότα που συνέβησαν. Απαράδεχτη συμπεριφορά των υπευθύνων του γηπέδου καθιστώντας αδύνατη την είσοδο τόσο αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια του εν λόγου γηπέδου στην ομαδα μας τους φιλοξενούμενους και τους διαιτητές. Με αυτόν τον τρόπο είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία όλων των παρευρισκόμενων.

Ως αφορμή των προαναφερθέντων θα ήθελα να θέσω τα εξής ερωτήμα :
Για ποιο λόγο δεν υπήρξε συνεννόηση της αρμόδιας αρχής για των υπεύθυνο του γηπέδου για την ώρα διεξαγωγής του αγωνα;

Εν κατακλείδι η αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα έγινε ώστε να γίνει από εδώ και στο εξής από πλευράς ΕΠΣΑ και των εμπλεκομένων ομάδων του εκάστοτε σταδίου, ώστε να υπάρχει οργάνωση η συνεννόηση και να αποφευχθουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον”.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΧΟΡΤΟΤΑΠΗΤΑ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ 3-4 ΜΑΤΣ ΚΑΘΕ Σ.Κ…..Η Ε.Π.Σ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΗΠΕΔΟΥ…..

Comments are closed.