Τεχνικός διευθυντής στην Χαλκίδα ο Μαυρονάσιος

0
394

Η Χαλκίδα είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του 7ου ομίλου, όμως ουσιαστικά διοικείται από διοικητική επιτροπή εδώ και καιρό και η οποία αδυνατεί να υλοποιήσει το οικονομικό πλάνο που η ίδια είχε θέση από τον Ιούλιο.

Εδώ και καιρό αναζητείται λύση, οι ποδοσφαιριστές παραπονιούνται για τις καθυστερήσεις πληρωμών. Κυκλοφορούσε πως ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές αναζητούν άλλες ομάδες να συνεχίσουν.Το βράδυ της Παρασκευής, σ’ ένα επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο, παρουσία του προπονητή και των ποδοσφαιριστών, η απόφαση ήταν-παρά τις έντονες αντιδράσεις φιλάθλων και ποδοσφαιριστών- τελικά να αναθέσουν χρέη τεχνικού διευθυντή στον Σωτήρη Μαυρονάσιο.

Οι διοικούντες θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας που έχει περάσει από πολλές ομάδες (Κόρινθο, Βύζαντα, Αχαρναϊκό, Χανιά κλπ) θα φέρει χρήματα στα ταμεία για να σωθεί η χρονιά. Οι ποδοσφαιριστές πήραν διαβεβαιώσεις ότι ο Σωτήρης Μαυρονάσιος δεν θα μπαίνει στα αποδυτήρια και δεν θα έχει να κάνει μαζί τους.Έλαβαν επίσης τη διαβεβαίωση ότι θα πληρωθούν τη μισθοδοσία του Σεπτεμβρίου τη Τρίτη 31 Οκτωβρίου (που είναι και ημέρα ολοκλήρωσης των μεταγραφών…)

Πρόστιμο από την ΕΠΟ
Το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ θα κληθεί να καταβάλλει ο ΑΟ Χαλκίς, μετά την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Αναλυτικά η απόφαση: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση και με την υπ’ αριθμόν 191/2017 απόφασή της κήρυξε πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο ΑΟ Χαλκίς και του επέβαλλε χρηματική ποινή ύψους εννιακοσίων ευρώ (900 €), για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 1, 3 § 3γ, 14 §§ 1, 2 και 15 § 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».