Γ’ εθνική: ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0 … Νίκη στο φιλικό για τους Αργείτες

0
903

Θετικά τα συμπεράσματα για τον Παναργειακό, από το σημερινό φιλικό στο ΔΑΚ Άργους, με αντίπαλο την Καλαμάτα.

Χωρίς γκολ το πρώτο ημίχρονο, με δυο ευκαιρίες για τον Παναργειακό. Η πρώτη στο 20’ όταν από κοντά ο Πέσιτς έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Γκομέζ. Η άλλη στο 37’ όταν ο Στάβριτς έφυγε από πλάγια, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα να μην ανησυχήσει ο Γκόμεζ.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ως εξής:

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Τσέλιος, Παναγιώτου, Κολλαράς, Ντούκιτς, Νώτης-Ιβανσιτς, Πούτσης, Καλύβας- Καλογέρης, Στάβριτς, Πέσιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν οι: Φασούλης, Παιδάκης, Καλογεράκης, Μάνος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκόμεζ, Νινιός, Κουρέλας, Καλογερόπουλος, Τσεμπερίδης, Ζαχαρόπουλος, Νικολόπουλος, Ρογκάτο, Αθανασόπουλος, Τατσόπουλος, Βαρουξάκης.

Καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός, με κατοχή μπάλας το μεγαλύτερο διάστημα, πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 68’. Η φάση ξεκίνησε από φοβερή κούρσα του Παναγιώτου από δεξιά, ο οποίος όταν έφτασε στην περιοχή γύρισε παράλληλα τη μπάλα κι ο επερχόμενος Κολλαράς με φοβερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα της Καλαμάτας.

Στο 75’ ακυρώθηκε γκολ του Παναργειακού ως οφσάιντ, ενώ η Καλαμάτα έγινε απειλητική μόνο δυο-τρεις φορές με τον Γουέρε. Ο συγκεκριμένος έχασε την μοναδική καλή ευκαιρία της ομάδας του, στο 89’, όταν από δεξιά σούταρε διαγώνια έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν οι: Φασούλης, Παιδάκης, Καλογεράκης, Μάνος και στη συνέχεια έπαιξαν και οι Μεζίνης, Ζέρβας, Ντανιέλο.

Για την Καλαμάτα έπαιξαν και οι: Χελάς, Μερκούρης, ΝτεΝικολλο, Μπέσης, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος, Δημητρίου, Γουέρε.