Α1 Αργολίδας: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ 4-2 … Προηγήθηκε με 4-0 στο 74’ και πέρασε στην 2η θέση ο Ποσειδώνας

0
551

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πέρασε ο Ποσειδώνας Διδύμων μετά την νίκη του επι των Σπετρσών με 4-2, περιμένοντας βέβαια και τα αυριανά παιχνίδια.

Ο Ποσειδώνας σχεδόν με το ξεκίνημα προηγήθηκε κι αμέσως μετά είχε κι ενα καλό σουτ. Μετά το 25λεπτο η ομάδα των Σπετσών ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο, αλλά έφτανε μόνο μέχρι την αντίπαλη περιοχή.  Ο Ποσειδώνας ήταν πιο επικίνδυνος.

Στο 6’ σε σέντρα απο δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά ο Αντωνόπουλος πέτυχε το 1-0.

Στο 8’ σουτ του Αντωνόπουλου απέκρουσε ο Πνευματικός.

Στη συνέχεια, ο Μουράτης αντέδρασε σωστά σε σουτ των Μπροδήμα και Κοτσοβού.

Ο Ποσειδώνας μπήκε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε, πέτυχε άλλα τρία γκολ και είχε κι άλλες ευκαιρίες. Οι Σπέτσες βγήκαν απο το “μπλακ-άουτ” στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και μείωσαν το σκορ.

Στο 64’ έγινε το 2-0, όταν ο Κοτσοβός έκλεψε και μετά απο συνδυασμό Αντωνόπουλου, Μπροδήμα, ο νεοεισελθόντας Κέλλη  σκόραρε.

Στο 66’  πάλι ο Κέλλη σκόραρε με πλασέ απο γύρισμα του Κοτσοβού.

Στο 74’ έγινε και το 4-0, με Μπροδήμα, που βγήκε απέναντι στον Μουράτη απο διαγώνια μπαλιά του Κέλλη.

Στο 84’ με φάουλ του Ζάχου, που πέρασε πάνω απο το τείχος έγινε το 4-1.

Στο 87’ απο σέντρα του Κεφαλονίτη απο δεξιά, ο Τσάνας με σουτ πέτυχε το τελικό 4-2.

Αντωνόπουλος και Κέλλης είχαν ακόμη τρείς ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μουράτη, ενω οι Σπέτσες  στο 55’ είχαν ενα σουτ του Τσάνα και μια κεφαλιά του Παπαδέα απο σέντρα του Τριπολιτσιώτη μετά το 4-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου- Α.Κονδύλης (73’ Μπάρδης), Μούγιος, Κουτσούκος, Μέλση (60’ Κοροντίνης)- Δ.Προσίλης (72’ Χίντα), Τρέσα, Σ.Κονδύλης (62’ Κέλλης)- Κοτσοβός, Αντωνόπουλος, Μπροδήμας.

ΣΠΕΤΣΕΣ (Σπ.Μιχαλάκης): Μουράτης- Κουμπέγια, Μέξης, Βιγκλιάρης, Παπανδρέου (73’ Βώκος)- Τριπολιτσιώτης, Παπαδέας, Ζάχου- Κεφαλονίτης, Τσάνας, Παρεμουτζιάν Δ. (84’ Πάτραλης).