Α1 Αργολίδας: Με ελλείψεις ο Αργοναύτης, με άγχος η Ένωση Λέρνας

0
740

Με δύο παιχνίδια ανοίγει αύριο Σάββατο η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, αφού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω.

Ποσειδώνας Διδύμων και Κορωνίδα Κοιλάδας, αν αξιοποιήσουν την έδρα- όπως είναι αναμενόμενο- θα παρακολουθήσουν την επομένη ημέρα, το ντέρμπι ανάμεσα σε Ένωση Λέρνας και Αργοναύτη.

Αν και τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί τελευταία στον Αργοναύτη, παραμένει από τις πιο αξιόμαχες ομάδες της κατηγορίας. Υπάρχουν προβλήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού ο Νέτζα θα λείψει για προσωπικούς λόγους, ο Ισούφη, ο Βασιλειάδης κι ο Ντόκο έχουν προβλήματα τραυματισμών (λόγω αναγκών βέβαια, ένας από τους Βασιλειάδη, Ισούφη θα πρέπει να ξεκινήσει, δίπλα στον άλλο αμυντικό χαφ, Τσουρδίνη). Στην διάθεση του Λ.Κούρου θα είναι και ο νεοαποκτηθέντας επιθετικός Φρέντ και λογικά θα χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή.

Όσο για την Ένωση Λέρνας, είναι σίγουρα η ομάδα με το περισσότερο άγχος. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια δεν είχε καθόλου καλή απόδοση, ενώ παρά την …συσσώρευση αστέρων στην επίθεση, δεν βρίσκει το γκολ. Σε μια τέτοια ομάδα πρωταθλητισμού δεν υπάρχει άλλο περιθώριο “στραβοπατήματος” όπως αυτό με την Κορωνίδα Κοιλάδας.

Για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου υπάρχει μια …περίεργη έξοδος, αφού πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Τροιζηνιακό που φέτος χρησιμοποιεί στην 11αδα πάρα πολλούς παίκτες προερχόμενους από την ακαδημία του, άρα και άπειρους.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΣΠΕΤΣΕΣ
γηπ.ΔΙΔΥΜΩΝ Σάββατο 28/10/17 16:00
Ζώης Μ., Λυκομήτρος Ε., Στατεράς Π.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓ.
γηπ.ΚΟΙΛΑΔΑΣ Σάββατο 28/10/17 16:00
Νώτης Χ., Κάτσουδας Π., Πρέσβελου Γ.

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ
γηπ.ΓΑΛΑΤΑ Κυριακή 29/10/17 15:00
Κόλλιας Γ., Κόλλιας Δ., Σιαχάμη Α.

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ – ΑΡΙΣΤΕΑΣ
γηπ.ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ Κυριακή 29/10/17 15:00
Ρατσιάτος Ν., Δημάκης Γ., Βαρελά Β.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
Κ.Ε. ΠΟΡΟΥ Κυριακή 29/10/17 15:00
Νενεκούμης Χ., Αργύρης Ι., Παρασκευόπουλος Γ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ
ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Κυριακή 29/10/17 15:00
Καπετάνιος Εμ. Π., Αργυρόπουλος Α., Τσιλογιάννη Α.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
γηπ.ΛΕΡΝΑΣ Κυριακή 29/10/17 15:00
Μανούχος Ε., Παπαγεωργόπουλος Ι., Κατσώνας Χ.
(Παρατηρητής Διαιτησίας: Δανούσης Σωτήριος)