Με νίκες ξεκίνησαν οι Μικτές της Αργολίδας

0
433

Με νίκες ξεκίνησαν τους αγώνες τους οι Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων της Αργολίδας, απέναντι στις αντίστοιχες της Αρκαδίας. Οι Παίδες επικράτησαν με 3-0 και οι Νέοι με 5-0.

Στο παιχνίδι των Παίδων, μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς σκορ, στο δεύτερο σκόραραν οι Δαρδάνης, Μποζιονέλος και Ξυλινάς.
Η Αργολίδα ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες κι έπρεπε να σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο.

Η αρχική 11αδα που παρέταξε ο ενωσιακός Κ.Νεφρός: Μπελερής, Παππάς, Μερτύρης, Μπινιάρης, Καρούντζος, Καλλιάνος, Μποζιονέλος, Λαντίκας, Δαρδάνης, Μπάτσι, Περζεγκάι. Στους αγώνες Παίδων μπορούν να γίνουν έως 5 αλλαγές και για την Αργολίδα χρησιμοποιήθηκαν οι: Χριστόπουλος, Καραμάνος, Ξυλινάς, Καζάς και Ρενάτο. Δεν χρησιμοποίηθηκαν οι: Παναγόπουλος, Κλεόπας.

Στο παιχνίδι των Νέων, το σκορ άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Μπέγκα με πέναλτι.
Στην επανάληψη σκόραραν οι: Καρνέζης, Τσίρος Ν., Λιακόπουλος, Χαλούβας.
Η αρχική 11αδα: Φατούρος, Λέρμας, Καλλιάνος, Τσίρος Κ., Ρεβίθης, Λιακόπουλος, Τσιούλος, Καρνέζης, Τσίρος Ν., Γεωργιδάκης, Μπέγκα.
Στους αγώνες των Νέων γίνονται εως 4 αλλαγές και χρησιμοποιήθηκαν οι: Χριστόπουλος, Κουτσοποδιώτης, Χαλούβας, Γκιών.
Δεν χρησιμοποιήθηκαν οι: Καρατζούλης, Σκαλτσάς, Δαγρές.

*Το άλλο παιχνίδι ήταν ανάμεσα στην Κόρινθο και την Λακωνία, όπου η δεύτερη δεν κατέβηκε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συγκεκριμένη Ενωση δεν είχε προσλάβει ενωσιακό προπονητή και ζήτησε παράταση απο την ΕΠΟ, η οποία δεν της δόθηκε και έτσι δεν κατέβηκε να παίξει.