Ανακοίνωση για την διαιτησία του Τζαμουτζαντώνη, από την Ένωση Ερμιονίδας

0
405

Ανακοίνωση με αφορμή την διαιτησία του διαιτητή Παντελή Τζαμουτζαντώνη στους δύο αγώνες της Ερμιονίδας πού έδωσε στη Λέσβο με Αιολικό και Διαγόρα Αγ.Παρασκευής για τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι (ένα σε κάθε αγώνα), εξέδωσε η Ένωσης Ερμιονίδας.

Η ανακοίνωση συνοδεύετε και με βίντεο που δείχνει τις δύο επίμαχες φάσεις.

Η ανακοίνωση:

Πάγια θέση της ομάδας μας είναι να μην ασχολείται με την διαιτησία. Δεν μπορούμε όμως να μην αναφέρουμε και με αφορμή βέβαια τα δύο παιγνίδια στη Μυτιλήνη με τον Αιολικό και τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, κάποια αξιοπερίεργα πράγματα.

Η ομάδα μας πέρσι σε είκοσι οκτώ αγώνες, αν και είχε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στον όμιλό μας μετά την Παναχαική με 40 τέρματα δεν κέρδισε ούτε ένα πέναλτι !!! Σύμπτωση;

Στα τέσσερα παιγνίδια του φετινού πρωταθλήματος έχουν σφυριχθεί δύο πέναλτι κατά της ομάδας μας από τον ίδιο διαιτητή στα δύο παιγνίδια της Μυτιλήνης. Παραθέτουμε δύο φάσεις σε video από αυτά τα παιγνίδια που αποδεικνύουν ότι η ομάδα μας σε 32 αγώνες δεν έχει κερδίσει κανένα πέναλτι, δεν είναι σύμπτωση!
Κάποιοι λειτουργούν με δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Προς κάθε αρμόδιο και τη φίλαθλη κοινή γνώμη.
ΤΟ ΔΣ.”

Πρωτάθλημα στις 5 Νοεμβρίου
Να θυμίσουμε εδώ, πως το πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο θα συνεχιστεί με την 5η Αγωνιστική στις 5/11/2017, 15:00, με το εξής πρόγραμμα:

Αιολικός- Παναργειακός
Ερμιονίδα – Πανθηραϊκός
Τρίγλια Ραφήνας -Θύελλα Ραφήνας
Χαλκίδα -Διαγόρας Αγ. Παρασκευής
Αήττητος Σπάτων -Ταμυναϊκός
Ρεπό Ερμής Κιβερίου