Διαμαρτυρία Παναργειακού για διαιτησία και συμπεριφορά φιλοξενουμένων

0
690

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εκδόθηκε απο τον Παναργειακό, λίγες ώρες μετά την λήξη του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων, με την οποία (ανακοίνωση) καταφέρεται κατα των διαιτητικών αποφάσεων, την ανοχή του παρατηρητή σε ποδοσφαιριστή και τον γενικό αρχηγό του Αήττητου.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή γίναμε μάρτυρες μιας εχθρικής προς την ομάδα μας διαιτησίας. Μετά την παραλίγο αλλοίωση αποτελεσματος της προηγούμενης Κυριακής με το πεντακάθαρο γκολ που ακόμα αναρωτιόμαστε γιατί ακυρώθηκε, ήρθε εχτές μια ακόμα εχθρική διαιτησία.

Μια διαιτησία που ανέχτηκε το πολλές φορές αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων, σταματούσε συνεχώς τις επιθέσεις της ομάδας μας με εφευρέσεις άλλης εποχής.

Επίσης αναρωτιομαστε αν ο παρατηρητής αγώνα του συνδέσμου Λακωνίας δεν είδε τις απαράδεκτες χειρονομίες του ποδοσφαιριστή Ηρακλή κατά την αλλαγή του που προκάλεσε το κόσμο. …Ούτε προφανώς είδε το γενικό αρχηγό των Σπάτων που προκαλούσε και απειλούσε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Θέτουμε προ των ευθυνών τους όλους τους αρμόδιους φορείς που είναι υπεύθυνοι για την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή του πρωταθλήματος ότι η ανοχή μας τελείωσε. Αν έχουν κάποιοι αποφασίσει την κατάταξη των ομάδων ας ενημερώσουν και εμάς.

Υ.Γ. Ο Παναργειακός όσο και αν ενοχλεί είναι εδώ. Προσέξτε γιατί γεννηθήκαμε για τα δύσκολα.”