Αρκετά καλό παιχνίδι σήμερα στο ΔΑΚ Άργους, όπου όμως τόσο ο Παναργειακός όσο και ο πρωτοπόρος Αήττητος Σπάτων έμειναν χωρίς γκολ.
Ο Παναργειακός είχε καλά ξεκινήματα και στα δύο ημίχρονο, πίεζε, αλλά στην συνέχεια ισορροπούσε ο Αήττητος που πάντως έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 84’ να σκοράρει.
Ο Παναργειακός απείλησε στο ξεκίνημα του αγώνα με τους Στάβριτς, Παπουτσή και Ίβανσιτς, με πιο κλασική αυτή του Στάβριτς στο 20’ όταν σε ασίστ του Καλογέρη, από την μικρή περιοχή αντί να πλασάρει αμέσως, πήγε να κοντρολάρει, με συνέπεια να τον προλάβουν.
Στο 33’ σουτ του Τσέπα πέρασε άουτ.
Στο 40’ μεγάλη ευκαιρία για τον Αήττητο, όταν από κακή έξοδο του Τσέλιου η μπάλα πέρασε στον Τσιλιγκίρη, το σουτ του οποίου έδιωξε ο Μεζίνης.
Δυο απανωτές ευκαιρίες είχε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναργειακός με τους Πούτση και Φασούλη.
Στο 80’ από κόρνερ του Καλογέρη, ο Πούτση έπιασε την κεφαλιά αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ο Αήττητος στο δεύτερο ημίχρονο είχε μια ευκαιρία με τον Κρητικό τον οποίο πρόλαβαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Παναργειακού και μια κεφαλιά τοιυ Τσιλιγκίρη από κόρνερ, την οποία απέκρουσε ο Καλύβας σε κόρνερ.
Τέλος στο 84’ η φάση του αγώνα, όταν Κρητικός, Τσιλιγκίρης και Φαρινόλα συνδυάσθηκαν σε γρήγορη επίθεση, ο τελευταίος πλάσαρε, ο Τσέλιος όμως έσωσε.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Τσέλιος, Παναγιώτου, Κολλαράς, Μεζίνης, Ντόνκιτς- Ιβανσιτς, Πούτσης, Καλογέρης- Παπουτσής, Στάβριτς, Πέγιτς.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας (80’ Γκούμας), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Φερέιρα, Λουκάκης (46’ Νικλητσιώτης), Ηρακλής (60’ Ρουσσάκης), Κρητικός, Τσιλιγκίρης.
* Ένταση και μικρή διακοπή αγώνα είχαμε στο 60’ κατά την αλλαγή του Ηρακλή, ο οποίος κάτι απάντησε στην εξέδρα και παραλίγο να προκληθεί σύρραξη.