Α1 Αργολίδας: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 0-1 … Πέρασε δύσκολα από το Παναρίτι η Λέρνα

0
873

Με την ψυχή στο …στόμα, έφυγε από το Παναρίτι η Ένωση Λέρνας, όπου πέτυχε γκολ στο 55’ και το κράτησε βοηθούντος του Κατσαούνη , ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση στο 90’ και κράτησε το μηδέν.

Μια εβδομάδα μετά την ισοπαλία με την Κοιλάδα, η Ένωση Λέρνας και πάλι έδειξε δυσκολία στην παραγωγή, αλλά κυρίως στην εκτέλεση και παρά το γεγονός ότι διαθέτει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν άλλες ομάδες στις θέσεις αυτές. Ο Ατρόμητος έβαλε δύσκολα στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

Ελάχιστες οι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε παιχνίδι περισσότερο κέντρου, με μονομαχίες. Η Ένωση είχε περισσότερη κατοχή μεν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 18’ από σέντρα του Μίχου, το πλασέ του Μαρκάκη απέκρουσε ο Κατσαούνης.

Στο 25’ ο Φουρνάρος έξω από την περιοχή πιεζόμενος, επιχείρησε να περάσει τη μπάλα πάνω από την περιοχή αλλά δεν πέτυχε.

Από σέντρες του Πίτρη και του Φλώρου, οι κεφαλιές των Σαλαπάτα και Η.Γκολέμη πέρασαν έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση ανέβασε απόδοση και σχετικά νωρίς, στο 55’ άνοιξε το σκορ. Έγινε κόρνερ από τον Πίτρη, ο Πιττερός απέκρουσε την κεφαλιά του Σαλαπάτα και στη συνέχεια σε κομφούζιο μέσα στη περιοχή, ο Η.Γκολέμης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αμέσως μετά σε σέντρα του Κιρβαλίτζε, μόνος ο Αρδάμης από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Από κάθετη του Σαλαπάτα, τετατέτ ο Αρδάμης, τον σταμάτησε ο Πιττερός.

Στο 70’ ο Σαλαπάτας έκλεψε από τον Γκολέμη, έδωσε στον Αρδάμη αλλά το σουτ του πέρασε έξω.

Ο Ατρόμητος με την σειρά του, στο 50’ είχε μια καλή προσπάθεια του Φουρνάρου τον οποίο πρόλαβε ο Κατσίρης κι έκοψε.

Στο 90’ από φάουλ του Μίχου κι απόκρουση του Κατσαούνη, η μπάλα πήγε στον Μαρκάκη, που σούταρε στην άλλη γωνία, αλλά με εκπληκτική επέμβαση ο Κατσαούνης κράτησε το μηδέν.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Α.Καχριμάνης): Πιττερός, Δ.Μιχαλόπουλος, Γκολέμης, Προύντζος, Μίχος- Σαρακινιώτης, Μαρκάκης, Καϊάφας- Κλειούφης (70’ Δανομάρας), Φουρνάρος (63’ Μαυρόγιαννης), Καζάς.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Χρ.Αγγελόπουλος): Κατσαούνης- Φλώρος, Μπόμπος, Κατσίρης, Πίτρης (91’ Γάτσιος), Αντωνιάδης, Διαμαντής, Αρδάμης (90’ Κ.Γκολέμης)- Καμπιώτης (55’ Κιρβαλίτζε), Σαλαπάτας, Η.Γκολέμης (65’ Γεώργας).