Πηγαίνει για το 3 στα 3 ο Ερμής Κιβερίου

0
489

Για το τρίτο του εκτός έδρας παιχνίδι σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, πηγαίνει ο Ερμής Κιβερίου. Και μάλιστα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του ομίλου, την Χαλκίδα.

Ήδη έχει περάσει από την Σαντορίνη και την Ερμιόνη με ισοπαλίες κι αυτό δείχνει πως η ομάδα του Γ.Διαμαντή βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει μια ισορροπία στις γραμμές της και δημιουργεί ευκαιρίες.

Στόχος του Ερμή είναι μία καλή εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα έμπειρη στην κατηγορία που έχει σκοπό την άνοδο στη Football League.

Η ομάδα ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της. Στην αποστολή, ο Γιώργος Διαμαντής συμπεριέλαβε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κοζιώτη, Παλιγγίνη, Σελλή, Λαζάρου, Χατζόπουλο, Σάκουλη, Ζίου, Τσακανίκα, Παπαϊωάννου, Τσελάνι, Κουτσοδήμο, Αγγελόπουλο, Καραγκούνη, Μίλη, Μπιτζή, Γκάτση, Γιάννο, Διαμαντή, Αντωνόπουλο, Μουσταφά.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν εκτός από τους Μαρίνη και Σαμαρτζή, που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και σύντομα θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυρακή το πρωί στις 8:30 από το Κιβέρι και θα γευματίσει σε εστιατόριο της Χαλκίδας πριν μεταβεί στο γήπεδο.