Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 0-2 … “Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο

0
654

Με δυο γκολ από το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου εξασφάλισε την νίκη επί του Αριστέα και συνεχίζει με το απόλυτο σε τέσσερα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά, σκόραρε στο 7’ είχε ευκαιρίες και πήγε με  στο ημίχρονο.

Στο 7’ σουτ του Σιώτου μακρινό, η μπάλα στο “γ” και το 0-1.

Στο 8’ κάθετη του Μουζακιώτη αριστερά στον Ταραντίλη, με τα πόδια απέκρουσε ο Μαυρόγιαννης.

Στο 30’ φάουλ από δεξιά, γκολ από τον Λιαγκρή, ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 34’ από αριστερά ο Μουζακιώτης γυρισε στο σημείο του πέναλτι στον Δήμα, αυτός πλάσαρε στη γωνία και πέτυχε το 0-2.

Στο 42΄ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι με τον Ταραντίλη από αριστερά σε προσπάθεια του Αλεξανδρόπουλου να τον κόψει. Το κτύπησε ο Μουζακιώτης, στέλνοντας τη μπάλα στη ρίζα του δοκαριού και παράλληλα με το τέρμα.

Ο Αριστέας είχε ουσιαστικά ένα φάουλ του Ροκάι άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε ο Αριστέας, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει χώρο στις αντεπιθέσεις και να δημιουργεί επίσης ευκαιρίες.

Παράπονα από τον Αριστέα για την διαιτησία, ειδικά για την αποβολή του Ροκάι στο 77’ όταν σε πάτημα αντιπάλου, ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη για εξίβρυση- όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα. Παράπονα επίσης και για ακύρωση γκολ του Μαμμωνά στο 67’.

Ο Αριστέας είχε μια ευκαιρία με τον Μπακατσέλο, μια κεφαλιά του Βόγκλη που απέκρουσε ο Κομπόσης και ένα πλασέ του Τζανέτου άουτ στο 85’.

Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες με τον Δήμα και τον Ταραντίλη στις οποίες επενέβη ο Μαυρόγιαννης και τέλος από κάθετη του Τζανέτου ο Σταυρόπουλος βγήκε τετατέτ, πάσαρε δίπλα στον Μουζακιώτη, με τον Μαυρόγιαννη να σώζει και πάλι την εστία του.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Α.Κατσάς): Μαυρόγιαννης, Αλεξανδρόπουλος, Βόγκλης, Καραβίδας, Μπακατσέλος- Ροκάι, Φατούρος (65’ Καρατζούλης), Μαμμωνάς (70’ Μποζιονέλος), Μπουμπάρης, Τζας, Βερβενιώτης (20’ λόγω τρ. Παντελή)

ΠΑΟΚ (Θ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης, Η.Παπαγεωργόπουλος (65’ Γκουτζιούλης), Λιαγκρής, Ψύχος, Σ.Παπαγεωργόπουλος- Σιώτος, Μουζακιώτης, Νανάι (80’ Μπαβελής), Ταραντίλης, Δήμας (78’ Τζανέτος), Σταυρόπουλος.

* Ο Έρι Νανάι, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ από το Λεωνίδιο στο οποίο μεταγράφηκε το καλοκαίρι και μάλιστα είχε πολύ καλή παρουσία.