ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Μόνος στόχος η επιστροφή

0
579

Με πολλά νέα πρόσωπα, ο Πανναυπλιακός ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της Α2, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στην Α1.

Ο Χρήστος Βουρνάζος, που διαδέχθηκε τον Νίκο Μπόμπο, με τον οποίο ξεκίνησε προετοιμασία η ομάδα, δήλωσε σχετικά:

“Ο όμιλος είναι εύκολος σχετικά. Όμως χρειάζεται προσπάθεια και συγκέντρωση στο στόχο. Πρέπει να κάνουμε απλά αυτό που οφείλουν να κάνουν όσοι φοράνε ή με οποιονδήποτε τρόπο βρίσκονται σε αυτή την μεγάλη ομάδα…
Υπάρχει η οργάνωση, έχουμε ένα καλό ρόστερ.”

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η τελευταία προσθήκη αφορά την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Γιάννη Μουταβελή, που αγωνιζόταν στον Αστέρα Δρεπανιακό.

Είχαν προηγηθεί του 23χρονου μεσοεπιθετικού Παναγιώτη Μούγιου, του 27χρονου επιθετικού Χρήστου Γιωργή από τον Ατρόμητο Παναριτίου, του μεσοπειθετικού Σάκη Σαράντη από τον Εθνικό Τολού.

Επίσης: Του 23χρονου επιθετικού Παναγιώτη Στεφανόπουλου από τον Κεραυνό Ιρίων. Του 28χρονου μέσο επιθετικού Γιώργου Μάκκα από την Λυρκεία, των δυο μέσων Κων.Σκαρτάδου και Στ.Μουστάκα οι οποίοι θα έρχονται από την Αθήνα, του αμυντικού Στράτου Ευστρατιάδη, του μεσοαμυντικού Τάσου Αργύρη, του επιθετικού Παναγ. Τασσόπουλου, του Σοφοκλή Δήμα, του Γ.Αγγέλαινα.

Ανανέωσαν και συνεχίζουν στο σύλλογο οι Δημήτρης Μπρέγιανος, Δ.Μπαβέλας, Δ.Σταθογιαννόπουλος, Κέβιν Μπεντούλι, Ανδρέας Γκραντινάρου, Α.Τσαγκαρέλης, Π.Καρατάσος.