Βλέπει μόνο τη νίκη ο Παναργειακός με τον Αήττητο

0
550

Ο Παναργειακός ήταν ο ευνοημένος του προγράμματος της Γ’ Εθνικής, με την έννοια οτι ακόμη δεν έχει παίξει εκτός έδρας. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές κληρώθηκε 3 παιχνίδια εντός και ένα ρεπό.

Το πρώτο παιχνίδι, με την Χαλκίδα, το έχασε, ακολούθησε το ρεπό, στο δεύτερο με την Θύελλα Ραφήνας επικράτησε εύκολα κι ακολουθεί αυτή την Κυριακή η αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων. Η ομάδα αυτή είναι πρωτοπόρος με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και οπωσδήποτε ο Παναργειακός θα επιδιώξει την νίκη, καθώς βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Σχετικό κάλεσμα απευθύνει τη διοίκηση στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται και φέτος. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Όλοι την Κυριακή στο ντέρμπι του 7΄ομίλου της Γ Εθνικής του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ με τον πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ δίνουμε δυναμικό παρών ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ στα εύκολα ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΑΡΑ στα δύσκολα !!!

Από την άλλη, ο Αήττητος με ανακοίνωσή του ενημέρωσε τους φιλάθλους του ότι, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Παναργειακού και στον μεταξύ αγώνα της Κυριακής θα ισχύσουν εισιτήρια στην τιμή των 5 Ευρώ για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα στο Άργος, ενώ η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι ελεύθερη.

“Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ για την άψογη συνεργασία και υποσχόμαστε να την ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ στον αγώνα του 2ου γύρου”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.