Α1 Αργολίδας: ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ Λυγουριού 2-0 … Αξιοποίησε την έδρα ο Ποσειδώνας

0
662

Δεν ήταν εύκολη η νίκη για τον Ποσειδώνα Διδύμων απέναντι στον Αριστείωνα Λυγουριού, αλλά πέτυχε τον στόχο του χάρις σε γκολ στο 23′ και στο 90′.

Ανοικτό παιχνίδι, όπως συνηθίζει ο Ποσειδώνας, ενώ από την άλλη ο Αριστείωνας σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του, απείλησε με τη σειρά του τον Χρήστου.

Ποσειδώνας ΔιδύμωνΤο 1-0 πέτυχε ο Κοτσοβός απο μπαλιά του Προσίλη.

Το 2-0 πέτυχε το 90′ ο Σ.Κονδύλης. Περιπετειώδης φάση που από σεντρα, διεκδίκησαν Πνευματικός και Κέλλη, η μπάλα πήρε ύψος και στο κατέβασμα ο Κονδύλης την έσπρωξε στα δίχτυα.

Ευκαιρίες υπήρξαν εκατέρωθεν, με κυριότερη του Αντωνόπουλου που εξουδετέρωσε στο “γ’ ο Πνευματικός, ενώ δεν ολοκληρώθηκαν οι καλές προσπάθειες των Μπροδήμα και Κοτσοβού κυρίως.

Όσο για τον Αριστείωνα, είχε με τη σειρά του στο πρώτο μέρος σουτ των Λούκα, Παπανδριανού έβγαλε ο Χρήστου. Στο 25′ είχε σουτ του Κατσαρή στο κάθετο δοκάρι. Ένα σουτ του Παπανδριανού από το σημείο του πέναλτι κόντραρε κι έφυγε έξω. Τέλος, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αντίπαλου αμυντικού από προσπάθεια του Παπανδριανού.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου- Μέλση, Μούγιος (85′ Α.Κονδύλης), Κουτσούκος, Χίντα (46′ Τρέσα)- Προσίλης, Κοροντίνης (91′ Ε.Προσίλης), Κοτσοβός- Κέλλη, Μπροδήμας, Αντωνόπουλος (60′ Σ.Κονδύλης).

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Γεώργας, Γαλάνης, Λαμπρούσης, Δριμούρας- Καραμάνος, Μέντης (80′ Ρέκκας), Λουκάς- Ρούμπος (46′ Κόλλιας- 85′ Μ.Γαλάνης), Παπανδριανός, Μπέκας (70′ Κατσαρής).