Α1 Αργολίδας: ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ- ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 0-0 … Έμεινε χωρίς γκολ το ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

0
1269

Πολύ καλό παιχνίδι κατά διαστήματα σήμερα στο ΔΑΚ Ναυπλίου, όπου τελικά η Ένωση Λέρνας δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση της Κορωνίδας Κοιλάδας, η οποία από το 50′ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο.

Η Ένωση ξεκίνησε με στόχο να πιέσει και για αρκετά λεπτά οι της Κορωνίδας απλά έδιωχναν όπως-όπως. Μετά το 25′ ισορρόπησε η Κορωνίδα και θα μπορούσε να προηγηθεί. Το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ αν και η Ένωση είχε τρεις ευκαιρίες.

Στην επανάληψη, μετά την αποβολή του Σουσανίδη είχαμε ένα επαναλαμβανόμενο σκηνικό, όπου η ομάδα με παίκτη λιγότερο στέκεται καλύτερα από όταν ήταν με 11 και τελικά παίρνει αποτέλεσμα. Μάλιστα, μετά την αποβολή, η Κοιλάδα ήταν που έχασε την ευκαιρία για το 0-1.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Παρά την πίεση που προσπάθησε να ασκήσει μέχρι το τέλος η Λέρνα, βάζοντας περισσότερους επιθετικούς κοντά στην περιοχή, γκολ δεν μπήκε.

Οπότε η Κορωνίδα πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την συνέχεια της μάχης για το πρωτάθλημα. 

Στο 1′ συνδυασμός Κιρβαλίτζε- Σαλαπάτα, υπό πίεση ο πρώτος σούταρε έξω.

Στο 5′ αντεπίθεση με τον Σαλαπάτα, αυτός έβγαλε για τον Κιρβαλίτζε, τον οποίο πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Μέγας κι έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 23′ από φάουλ του Κιρβαλίτσε και φάση διαρκείας, διώξιμο των αμυντικών, ο Κατσίρης επανέφερε, ο Αντωνιάδης πήρε την κεφαλιά, ο Αρδάμης κάτοχος, σούταρε γρήγορα, έξω.

Στο 26′ μπαλιά-τρύπα του Αρδάμη για τον Σαλαπάτα, αυτός στη κίνηση αδύναμο πλασέ, πάνω στον Αλευρά.

Στο 32′ από κόρνερ του Νάτση, στο πίσω δοκάρι ο Ι.Οψιμούλης έπιασε την κεφαλιά, στη γραμμή με το κεφάλι έσωσε ο Αρδάμης.

Στο 37′ ο Αρδάμης πήρε τη μπάλα έξω από τη περιοχή και προχώρησε, σούταρε από τη γραμμή περιοχής, λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 39′ από αριστερά ο Αρδάμης βρήκε σε θέση μεσα δεξιά τον Κιρβαλίτζε, αυτός άλλαξε πόδι και σούταρε με το αριστερό, αλλά πάνω στον Αλευρά.

Στο 42′ από δεξιά ο Κιρβαλίτζε άλλαξε στον Αρδάμη, αυτός πέρασε κάθετη στον Σαλαπάτα, ο Αλευράς βγήκε γρήγορα και με το σώμα απέκρουσε.

Στο 50′ η Ένωση είχε κερδίσει φάουλ, ο διαιτητής έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες των δυο ομάδων για τα σπρωξίματα προειδηποιώντας τους και αμέσως μετά ο Σουσανίδης τράβηκε αντίπαλο, οπότε ο Μανούχος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Σουσανίδη.

Στο 59′ ο Α.Οψιμούλης πέρασε από αριστερά και γύρισε, ο Νάτσης έκανε το πλασέ στη κίνηση, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Κατσαούνη.

Στο 60′ ο Καμπιώτης από αριστερά απέφυγε τον Ι.Οψιμούλη και γύρισε, ο Διαμαντής δεν βρήκε καλά τη μπάλα, αυτή πήγε στον Σαλαπάτα, που σούταρε με τη μια αλλά πάνω στον Αλευρά.

Στο 82′ φοβερή προσπάθεια του Γιαννακόπουλου από αριστερά που πέρασε δυο αντιπάλους και φτάνοντας στην περιοχή σούταρε ψηλά, ο Κατσαούνης με το ένα χέρι έσωσε, διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 86′ κάθετη του Φλώρου στον Σαλαπάτα, που βγήκε στη πλάτη της άμυνας, αλλά πάλι βγήκε γρήγορα ο Αλευράς και με το σώμα απέκρουσε, στη συνέχεια η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι κι έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

ΕΝΩΣΗ (Χ.Αγγελόπουλος): Κατσαούνης- Γεώργας (58′ Πίτρης), Μπόμπος, Κατσίρης, Φλώρος- Διαμαντής, Αντωνιάδης, Αδάμης- Κιρβαλίτζε (65′ Η.Γκολέμης), Σαλαπάτας, Καμπιώτης.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Κ.Κλάδης): Αλευράς- Κούκλας, Ι.Οψιμούλης, Κουτσαύτης, Σουσανίδης- Μέγας, Τσίτσης, Νάτσης (87′ Κάλα)- Α.Αποστόλου (90′ Μπούκουρης), Α.Οψιμούλης (77′ Μπάζος), Γιαννακόπουλος.