Το ΒΙΝΤΕΟ του αγώνα ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 2-0

0
859

Μέσα σε δυο λεπτά κρίθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στο Κουτσοπόδι και τον Πανασιναϊκό, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 και έκαναν το 3 στα 3 μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Καλό ξεκίνημα είχαν και οι δυο ομάδες, με ευκαιρίες να σκοράρουν, τελικά πρώτος πέτυχε ο ΠΑΟΚ και αμέσως μετά το 2-0, φάνηκε πως όλα κρίθηκαν. Με προβλήματα και οι δυο ομάδες: δύο παίκτες με χιαστούς και δυο που έφυγαν για σχολές οι ελλείψεις στον ΠΑΟΚ, χωρίς τον τιμωρημένο Καραβιά και τον Τ.Ταμπάκη του οποίου το δελτίο δεν βγήκε ο Πανασιναϊκός.

Στο 1′ από κόρνερ του Μουζακιώτη και κεφαλιά του Λιαγκρή από το σημείο του πέναλτι, ο Τσακάλης έκανε φοβερή επέμβαση.

Στο 7′ πάλι ο Τσακάλης σταμάτησε τον Μουζακιώτη.

Στο 15′ από κακή συννενόηση Λιαγκρή-Κομπόση, ο Τοπάλι πήρε τη μπάλα κι ενώ είχε δυο συμπαίκτες του δίπλα, επιχείρησε κάτι μόνος του, μπερδεύτηκε και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 16′ από δεξιά ο Ταραντίλης πέρασε τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι όπου ο Μουζακιώτης τους πρόλαβε όλους και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 18′ από κάθετη του Μουζακιώτη, ο Ταραντίλης βγήκε τετατέτ πέρασε και τον Τσακάλη και πέτυχε το 2-0.

Στην συνέχεια, ο ρυθμός του ΠΑΟΚ έπεσε, η Ασίνη επωφελήθηκε κι είχε τη μεγάλη της ευκαιρία στο 30′. Ο Παπαδημητρίου από πλάγια πρόλαβε τον Κομπόση και πλάσαρε, ο Ψύχος όμως πρόλαβε κι έδιωξε.

Στο 35′ διαγώνιο σουτ του Ταραντίλη από αριστερά, πέρασε έξω.

Στο 38′ σουτ του Μουζακιώτη εξουδετέρωσε ο Τσακάλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε κεφαλιά του Σταυρόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι, από κόρνερ του Δήμα.

Επίσης ευκαιρίες με:

  • Μουζακιώτη, το διαγώνιο σουτ του οποίου πέρασε έξω
  • Στο 65′ απο κάθετη του Δήμα, ο Ταραντίλης βγήκε τετατετ αλλά πλάσαρε έξω.
  • Στο 85′ ο Μουζακιώτης έφυγε απο τη σέντρα και προσπάθησε να πλασάρει, ο Τσακάλης τον σταμάτησε τη μπάλα, το ίδιο έγινε και απο κεφαλιά του Μουζακιώτη.
  • Ένα σουτ του Δήμα στο απέναντι “γ” έβγαλε ο Τσακάλης το ενα χέρι.

Όσο για τον Πανασιναϊκό στο 75′ είχε ένα διαγώνιο σουτ του Καββεζού από δεξιά, που σταμάτησε με το πόδι ο Κομπόσης. Έμεινε δε με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 80′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ρέζντα.

ΠΑΟΚ (Θαν.Τσιρόπουλος): Κομπόσης- Η.Παπαγεωργόπουλος, Λιαγκρής (85′ λ. τρ. Τζανέτος), Ψύχος, Σ.Παπαγεωργόπουλος- Νέζος, Σιώτος (70′ Φασούλης), Δήμας (78′ Γκουτζιούλης)- Ταραντίλης (87′ Παπαδόπουλος), Μουζακιώτης, Σταυρόπουλος.

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Τ.Κοντός): Τσακάλης- Α.Μπέλμπα (60′ Κονίδας), Γ.Ταμπάκης, Τεμέλκοφ, Ρέζντα- Καββεζός, Παπαδημητρίου. Κ.Μπέλμπα- Τοπάλι, Κωστόπουλος (85′ Δεληγιάννης), Σκρέλι.