Τρεις ηχηρές αποχωρήσεις από τον Αργοναύτη

0
1420

Τρέχουν… οι εξελίξεις στον Αργοναύτη Νέας Κίου κι όπως αποδεικνύεται, η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, δεν ήταν το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί, ως προς τους αρχικούς στόχους της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας αποτελούν παρελθόν,  ουσιαστικά από χθες το βράδυ, όταν και πάρθηκαν οι οριστικές αποφάσεις.

Οι Αντι Μπραϊμλάρι, Ρέντι Μουσταφά και Νίκος Μακρίδης, θα συνεχίσουν σε άλλες ομάδες.

Ο μεν Μπραϊμλάρι σήμερα θα φύγει για Γερμανία, για να αγωνιστεί σε ομάδα εκεί, ενώ οι άλλοι δύο κατευθύνονται- αν δεν έχουν κλείσει κιόλας στον Ερμή Κιβερίου.

Οπωσδήποτε οι παραπάνω αλλαγές είναι σημαντικές, αλλά ανεπισήμως τονίζεται από την πλευρά της διοίκησης πως δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην ευκαιρία και επιθυμία των Μουσταφά και Μακρίδη να αγωνιστούν σε εθνική κατηγορία. Όσο για τον Μπραϊμλάρι, από την στιγμή που αποφάσισε να φύγει για το εξωτερικό, δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο.

Βέβαια, ακούγεται, πως η διοίκηση οδηγήθηκε και στο να συνεναίσει στις παραπάνω κινήσεις, επειδή υπήρχαν δυσκολίες στο να υλοποιηθεί απρόσκοπτα ο αρχικός προϋπολογισμός, καθώς μεσολάβησαν αρκετοί αστάθμητοι παράγοντες.

Τώρα βέβαια, όλα τα παραπάνω σημαίνουν πως οι πιθανότητες να συνεχίσει η ομάδα να θεωρείται ως πρωταγωνίστρια για την άνοδο, έχουν μειωθεί. Ωστόσο, υλικό υπάρχει, το οποίο είναι αξιόλογο, προπονητής έμπειρος υπάρχει και λογικά θα γίνουν κινήσεις να υπάρξουν κάποιες προσθήκες.
Σίγουρα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν νεώτερα.