Παρελθόν ο Μ.Δήμος από την Τριγλία Ραφήνας

0
320

Την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Μάρκο Δήμο, ανακοίνωσε η Τριγλία Ραφήνας.
Τη Δευτέρα συγκλήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για το μέλλον της ομάδας και του προπονητή, στο οποίο αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Μάρκο Δήμο, αλλά και τον βοηθό του.
Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις της Τριγλίας μετά τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα και την όχι ικανοποιητική εικόνα της. Μπορεί να έχουν διεξαχθεί μόνο δύο αγωνιστικές, όμως στο μυαλό των παραγόντων της Τριγλίας στριφογυρίζουν τα περσινά παθήματα, όπου είχαν κάνει κακό ποδαρικό με άσχημα αποτελέσματα και κάτω του μετρίου εμφανίσεις. Όμως το γεγονός ότι έπεφτε μία ομάδα ήταν ενθαρρυντικό πως κάποια στιγμή θα έβρισκαν την… ρότα τους.
Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Μάρκος Δήμος, είχε κερδίσει μεν, την εμπιστοσύνη πολλών φίλων της ομάδας, όμως φέτος πέφτουν οι μισές σχεδόν ομάδες και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος: Δεν είναι το ίδιο σε ποιότητα και αξία παικτών το ρόστερ, σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Η ανακοίνωση της Τριγλίας Ραφήνας αναφέρει.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Μάρκο Δήμο και τον βοηθό του κ. Δημήτρη Ρούσσο.
Ο κ. Δήμος στους δύο μήνες που ήταν κοντά μας διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό του, το ακέραιο του χαρακτήρα του και σύσσωμη η οικογένεια της Τριγλίας Ραφήνας τον ευχαριστεί θερμά, όπως και τον κ. Ρούσσο.
Στο πρόσωπο του κ. Δήμου βρήκαμε έναν φίλο, πιστεύουμε ότι και αυτός έχει τα ίδια αισθήματα για τον σύλλογο μας και του ευχόμαστε ειλικρινά ότι το καλύτερο στην επαγγελματική του καριέρα.
Έως την έλευση νέου προπονητή, ο προπονητής της ομάδας Νέων και τεχνικός διευθυντής υποδομών κ. Ανδρέας Ντερτινής θα εκτελεί καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή, με γυμναστή τον κ. Άγγελο Κονταρίνη.
Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Γραφείο Τύπου