Α1 Αργολίδας: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Παναριτίου – ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ 5-1 …(Φωτό+βίντεο)

0
939

Αιφνιδίασε στο πρώτο ημίχρονο ο Πορτοχελιακός, προηγήθηκε, αλλά στην επανάληψη με δυο γκολ σε 3’ από τον Ατρόμητο, το παιχνίδι γύρισε.

Καλύτερος ο Ατρόμητος από το ξεκίνημα, είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε.

Δείτε παρακάτω δυστυχώς μόνο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα (αφού πέντε γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο), όπως μεταδόθηκε live από το sport.argonafplia.gr.

Στο 12’ ο Φουρνάρος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Διαμαντή.

Στο 29’ όμως, από στημένο του Παπασταύρου, ο Αβραντάς με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Το γκολ αυτό φάνηκε να αγχώνει τους γηπεδούχους, που παρά την πίεση είχαν μόνο μια ευκαιρία με τον Καζά στο 35’.

Στην επανάληψη, αποφασισμένος ο Ατρόμητος, πίεσε και στο 57’ ισοφάρισε. Από κόρνερ του Μίχου και κεφαλιά του Φουρνάρου, ο Διαμαντής απέκρουσε και στη συνέχεια ο Καϊάφας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60’ από πλάγια ο Καζάς έκανε το πλασέ, απέκρουσε αμυντικός και στην επιστροφή της μπάλας, ο Κλειούφης με πλασέ πέτυχε το 2-1.

Στο 67’ προσπάθεια του Καζά από πλάγια και γύρισμα, ο Φουρνάρος με σουτ από την περιοχή έκανε το 3-1.

Και ενώ το παιχνίδι είχε γυρίσει πλέον οριστικά, αφού το Πορτοχέλι δεν έδειχνε να έχει δυνάμεις για κάτι άλλο, στο 71’ ο Μαρκάκης πίεσε έναν αμυντικό , πήρε τη μπάλα κι απο πλάγια πέτυχε το 4-1.

Στο 86’ σουτ του Καζά λίγο έξω από τη περιοχή κι αριστερά, διαγώνια, το 5-1.

Εκτός των γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, στο 75’ ένα καλό σουτ του Μίχου πέρασε μόλις έξω, ενώ άλλη κλασική ευκαιρία δεν υπήρξε.

Όσο για τον Πορτοχελιακό, εκτός του γκολ υπήρξε και μια διαμαρτυρία στο 3-1 κατά του διαιτητή που θεώρησαν ότι αρχικά θα σφυρίξει, αλλά άφησε να συνεχιστεί η φάση.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Α.Καχριμάνης): Πιττερός- Δ.Μιχαλόπουλος, Γκολέμης, Σαρακινιώτης, Γαλύφας (46’ Μαρκάκης)- Μίχος, Καϊαφας (80’ Μετρητίδης)- Μαυρόγιαννης (85’ Γκρίτζαλης), Κλειούφης (61’ Προύντζος), Φουρνάρος, Καζάς.

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Π.Παπασταύρου): Διαμαντής- Στρίγκος (83’ Μπλόκου), Χ.Κουτσοποδιώτης (64’Λούμης), Σαγκατέλοφ, Σαλλάκου- Χάνος (80’ Γεωργίου), Μεμάλι, Μπέγκα- Ι.Μ.Ζαραφωνίτης, Αβραντάς (60’ Γεωργίου), Παπασταύρου.