Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ Λυγουριού – ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ Σπετσών 0-0

0
621

Ελάχιστες ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι όπου ήταν αντιμέτωπες δυο ομάδες με σαφή προβλήματα στην δημιουργία.

Ο Αριστείωνας ήταν προσεκτικός ανασταλτικά, προσπάθησε να βγάλει κάποιες φάσεις αλλά είχε λάθος την τελική πάσα.

Οι Σπέτσες (που έχασαν στην προθέρμανση λόγω τραυματισμού τον Βιγκλιάρη) φάνηκαν πιο επικίνδυνες, αλλά ο Πνευματικός επενέβη σωστά σε δυο-τρεις περιπτώσεις.

Μοιραία το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα, αφού καμία ομάδα δεν είχε την δυνατότητα να σκοράρει.

Στο 15’ από λάθος συνεννόηση Καραμάνου και Πνευματικού, ο Τσάνας πήρε τη μπάλα, αλλά σουταρε έξω.

Στο 23’ σουτ του Ζάχου λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 25’ υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους ζητώντας πέναλτι για σπρώξιμο στον αέρα του Μπέκα.

Στο 43’ σουτ του Τσάνα απέκξρουσε ο Πνευματικός, σουτ του Κουμπέγια απέκρουσε πάλι ο Πνευματικός και το τρίτο σουτ από τον Ζάχου πέρασε έξω.

Στο 75’ σέντρα από δεξιά, κεφαλιά του Παπανδριανού κόντραρε σε αμυντικό και στο 85’ σουτ του Κομπόγιωργα απέκρουσε σε κόρνερ ο Πνευματικός.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Γεώργας, Γαλάνης, Λαμπρούσης, Δριμούρας- Καραμάνος, Ρούμπος, Μεντής- Κωστόπουλος, Μπέκας (70’ Ρέκκας), Κόλλιας (65’ Παπανδριανός).

ΣΠΕΤΣΕΣ (Σπ.Μιχαλάκης): Μουράτης- Σουλιάς, Παπανδρέου, Παπαδέας, Κουμπέγια, Κρεμμύδας, Ζάχου, Πέτκοφ (80’ Κεφαλονίτης), Τσάνας, Κομπόγιωργας, Μέξης.