Α1 Αργολίδας: ΚΟΡΩΝΙΔΑ Κοιλάδας – ΑΣΤΕΡΑΣ Δρεπανιακός 2-0 … Δεν τους άφησε να παίξουν ο αέρας!

0
843
Κορωνίδα Κοιλάδας - Αστέρας Δρεπάνου

Σε ένα μετριότατο παιχνίδι, κυρίως επειδή ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να παίξουν, η Κορωνίδα με δυο γκολ στα τέλη των ημιχρόνων, επικράτησε του Αστέρα.

Το 1-0 ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν από γέμισμα του Αλευρά και πρώτη κεφαλιά-πάσα, στο δεύτερο δοκάρι ο Αποστόλου σκόραρε.

Κορωνίδα Κοιλάδας - Αστέρας ΔρεπάνουΣε αυτό το διάστημα η Κορωνίδα είχε δυο ευκαιρίες με κυριότερη ένα τετατέτ του Μπάζου, το οποίο σταμάτησε ο Καζάς.

Ο Αστέρας, που στο πρώτο μέρος έπαιξε αμυντικά, στο δεύτερο ανέβηκε ψηλότερα, το ματς ισορρόπησε, αλλά γενικώς δεν υπήρξαν ευκαιρίες ούτε από τη μια, ούτε από την άλλη πλευρά.

Ο φιλοξενούμενος προσπάθησε να απειλήσει με Μανδύλη και Μανέτα, αλλά ο Αλευράς παίζοντας μακριά από την εστία του με τα πόδια προλάβαινε.

Στο 85’ ο Αποστόλου κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, ο Νάτσης ευστόχησε κι έτσι φτάσαμε στο 2-0.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Κ.Κλάδης): Αλευράς- Κούκλα, Οψιμούλης, Κουτσαύτης, Γιαννακόπουλος- Κάλα, Τρίτσης, Νάτσης- Αποστόλου (89’ Φασιλής), Μάλαμας (65’ Α.Οψιμούλης), Μπάζος Στ. (88’ Α.Ζέρβας).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Η.Βουβούσας): Καζάς- Μαούρης, Ρεβίθης, Γκιαούρης, Χαβενετίδης- Δωρής, Μπάρδης (87’ Ε.Ρεβίθης), Μανιάτης- Π.Μανδύλης (80’ Μητροσύλης), Χριστόπουλος (Παπαϊωάννου), Σπ.Μανδύλης