Αλλαγή στον πάγκο του Παναργειακού;

1
1346

Εξελίξεις αναμένονται στον πάγκο του Παναργειακού τις επόμενες ημέρες.
Αναφερόμαστε φυσικά, στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Δουβίκα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η αποχώρηση αυτή, αν προκύψει, θα προκύψει από …καραμπόλα, λόγω υιού!

Κι εξηγούμαστε: Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μάνατζερ του Αστέρα Τρίπολης έχει εξασφαλίσει μια πρώτη καλή συμφωνία για τον νεαρό επιθετικό της ομάδας και γιό του Γιάννη, Τάσο, στην Ισπανία.

Αν η συμφωνία ολοκληρωθεί και ο μικρός μετακινηθεί τελικά στην Ιβηρική χερσόνησο, είναι απαραίτητο να πάει μαζί του και κάποιος από τους κηδεμόνες του, επειδή ο Τάσος είναι ανήλικος…

Άρα, αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το πιο πιθανό είναι ο Γιάννης Δουβίκας να συνοδεύσει τον ταλαντούχο γιό του στο εξωτερικό.

Οπότε, επόμενη κίνηση της διοίκησης είναι να ψάξει και για τον επόμενο προπονητή. Κάποιες φήμες μιλούν ήδη πως υπάρχουν επιλογές, όπως αυτή του Ρομπέρτο Μπολάνο ή ακόμη και του Στάθη Σταθόπουλου (ο οποίος συχνά πυκνά παρακολουθεί αγώνες του Παναργειακού).

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Ο ίδιος ο Γιάννης Δουβίκας ανακοίνωσε πριν από λίγο την αποχώρησή του από τον Παναργειακό, επικαλούμενος “προσωπικούς-οικογενειακούς” λόγους. Επιβεβαιώθηκε έτσι πλήρως το χθεσινό μας δημοσίευμα. […]

Comments are closed.