Χ.Σταυρόπουλος: Προσοχή να μην απαξιώσουμε το πρωτάθλημα

0
779

Συνεχίζει τις προσθήκες παικτών το Ναύπλιο 2017, στην προσπάθειά του να παρουσιάσει μια ομάδα που θα κερδίσει την άνοδό της στην Α1 Αργολίδας.

Προ ημερών, είχαμε την επίσημη ανακοίνωση απόκτησης δυο πολύ έμπειρων ποδοσφαιριστών, του Δημ.Μπούνου και του Δημ.Στραβοσνίχη.

Ο Δημ.Μπούνος είναι γεννημένος το 1974, ήταν στον Άρη Ροϊνού και πιο πριν στον Ερμή Κιβερίου και είναι γνωστός για την πολύχρονη παρουσία του στις τάξεις του Ατρομήτου Παναριτίου ή της Ένωσης Μιδέας.
Ο Δ.Στραβοσνίχης ήταν στον Άρη Ροϊνού τις δυο προηγούμενες περιόδους, πέτυχε συνολικά 15 γκολ σε 1900′ συμμετοχής, είναι γεννημένος το 1974.

Και θα υπάρξει και συνέχεια, καθώς απομένει η τυπική ανακοίνωση συμφωνίας με τον Φώτη Παπασαράντο, ο οποίος μέχρι πριν μερικές ημέρες υπερασπιζόταν την εστία του Ερμή Κιβερίου.
Επίσης, όλα δείχνουν πως θα κλείσει μια ακόμη πολύ σημαντική μεταγραφή. Πρόκειται για τον μέσο Κώστα Καζά, που κι αυτός ήταν στον Ερμή Κιβερίου μέχρι πριν μερικές ημέρες.

Οπως καταλαβαίνετε, και με τις τελευταίες αυτές κινήσεις η ομάδα αποκτά ένα πλήρες ρόστερ, αποτελούμενο από 18-19 κυρίως έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Να σημειώσουμε εδώ, πως ως έδρα έχει δηλωθεί το γήπεδο Παναριτίου, όπου γίνονται και οι προπονήσεις κι ως δεύτερη έδρα το ΔΑΚ Ναυπλίου.

Χ.Σταυρόπουλος

Ο προπονητής της νεοσύστατης ομάδας, Χάρης Σταυρόπουλος, κάνοντας μια ανασκόπηση των όσων έχουν γίνει, τόνισε:

Δουλεύουμε πολύ καλά. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα, γιατί μην ξεχνάμε οτι ξεκινήσαμε από το μηδέν πριν λίγο καιρό και σχετικά σύντομα έχουμε καταφέρει να διαθέτουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ. Έχουμε κάνει κάποια φιλικά, με καλή εικόνα.
Αν ολοκληρωθούν και μια-δυο κινήσεις ακόμη, θα είμαστε πλήρης.
Εκείνο που πρέπει να πω εγώ είναι: προσοχή να μην απαξιώσουμε το πρωτάθλημα αυτό. Εντάξει, είμαστε το φαβορί και θέλουμε να ανέβουμε, αλλά δεν γνωρίζουμε τις ομάδες και για μας δεν έχει σημασία ο όμιλος. Πρέπει εμείς να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Μιλώντας και για την προοπτική που υπάρχει σημείωσε: Το πλάνο μας είναι και για του χρόνου. Γι αυτό κάνουμε αυτές τις κινήσεις.
Πρέπει να γνωρίζεται επίσης, ότι ήδη έχουμε στις ακαδημίες μας 90 παιδιά κι αυτό είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό βήμα καθιέρωσης».

*Μετά και την απόφαση της ΕΠΣΑ για μετάθεση της πρεμιέρας της Α2 κατά μια εβδομάδα, το Ναύπλιο 2017, το Σάββατο θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Ατρόμητο Παναριτίου.