Επιστολή διαμαρτυρίας από τον Α.Ο. Προσύμνης προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γραμμένο

0
915
Α.Ο. ΠΡΟΣΥΜΝΗΣ

Με σημερινή του επιστολή ακόμη ένας πρόεδρος σωματείου διαμαρτύρεται για τον καθορισμό των ομίλων και την κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Α2 Αργολίδας.

Πρόκειται για τον πρόεδρο του Α.Ο. Προσύμνης Χρήστο Ουλή, που μας κοινοποίησε την επιστολή του, η οποία εκτός από την ΕΠΣΑ έχει παραλήπτη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο.

Αναφέρει η επιστολή τα παρακάτω:

Α.Ο. ΠΡΟΣΥΜΝΗΣΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Α.Ο. ΠΡΟΣΥΜΝΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Προς Ε.Π.Ο.

Υπόψιν Προέδρου κύριου Γραμμένου

Κύριε Πρόεδρε SOS, τελείωσαν οι εκλογές πριν πέντε μήνες αποδεχτήκαμε το αποτέλεσμα αλλά δεν μας αποδέχεται ο νικητής.

Μετά την ανακοίνωση και τον καταρτισμό των ομίλων και την κλήρωση του τοπικού πρωταθλήματος της Αργολίδος Α2, όπου και εδώ η επανεκκίνηση του Αργολικού ποδοσφαίρου έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, για την βιασμένη αξιοκρατία, ισονομία, δικαιοσύνη και ισοτιμία (όχι του ευρώ αλλά του ποδοσφαίρου).

Με τις τυμπανοκρουσίες για κατάρτιση των ομίλων με αγωνιστικά και γεωγραφικά κριτήρια η …τεχνική επιτροπή όχι μόνο για το σωματείο του οποίου ηγούμε, αλλά και για πολλά άλλα σωματεία, τα έκανε μπάχαλο.

Δεν θέλω να γυρίσω τις πλάτες μου πίσω στο μπάχαλο και μπαχαλάκηδες των εκλογών, το ξέρουμε ότι θέλουμε δεν θέλουμε αυτόν, τον κύριο Σιδέρη θα έχει η διοίκηση. Αυτός θα έχει τα κλειδιά της ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και το παιχνίδι των λαχειοφόρων αγορών έως το τέλος της θητείας του.

Είμαστε ερασιτέχνες παράγοντες και οι περισσότεροι διαθέτουμε από την τσέπη μας χρήματα, δεν βάζουμε στην τσέπη μας τίποτα. Για αυτό τουλάχιστον στοιχειώδης σεβασμός απαιτείται σε εμάς και όχι είσαι με τους άλλους, είσαι ορκισμένος εχθρός μου, θα σε διαλύσω. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο και ενώνει τα κομάτια δεν τα κονιορτοποιεί.

Κύριε πρόεδρε πάρτε μια γεύση από τα δρώμενα στην Αργολίδα, συνετίστε την κατάσταση, βοηθείστε μας εκτός αν πρέπει εμείς που έχουμε σωματεία με καθαρή ιστορία 60-80 χρονών να τα διαλύσουμε και να φυτρώσουν σωματεία μόνο στα χαρτιά και παιχνίδια  χωρίς παίχτες, άνευ αγώνων και κατά συνέπεια πρωταθλητές και πρωταθλήματα χάρτινα.

Δεν είμαστε στο 1967, αλλά στο 2017. Το σλόγκαν του 1967 ήταν κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο και αποφασίζουμε και διατάσσομεν. Τώρα κάνουμε κάθε φίλος καιροσκόπος ομάδα στα χαρτιά, κάθε σωματείο υγιές να αρρωστήσει, να διαλυθεί οικονομικά και υπαρξιακά με γνώμονα πάντα την σκοπιμότητα.

Το  Αργολικό ποδόσφαιρο μπήκε στο γύψο και στις δαγκάνες των κλαμπ.

Μετά τιμής ΔΣ ΠΡΟΣΥΜΝΗΣ

Ο Πρόεδρος ΑΟ ΠΡΟΣΥΜΝΗΣ

Χρήστος Ουλής