Πανναυπλιακός: Δύο ακόμη μεταγραφές και δύο ανανεώσεις – Συσπείρωση γύρω από τον Βουρνάζο

0
893
Χρήστος Βουρνάζος, Σάκης Σαράντης, Χρήστος Γεωργή

Δύο ακόμη μεταγραφές ανακοινώθηκαν σήμερα από τον Πανναυπλιακό -Ηρακλή 1924. 

Πρόκειται για τον 27χρονο επιθετικό Χρήστο Γιωργή, που μέχρι τώρα αγωνιζόταν με τον Ατρόμητο Παναριτίου και τον μεσοεπιθετικό Σάκη Σαράντο, που μέχρι τώρα αγωνιζόταν στον Εθνικό Τολού.

Χρήστος Βουρνάζος, Σάκης Σαράντης, Χρήστος Γεωργή

Με δήλωση του στο Sport.argonafplia.gr ο Χρήστος Γιωργή είπε:

“Eίμαι χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω στην ομάδα του Πανναυπλιακού, σε μια ιστορική ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις, που προκύπτουν από την ιστορία και από τις υπάρχουσες συνθήκες σήμερα. Είχα προτάσεις από πολλές ομάδες Α1, αλλά και Α2 κατηγορίας. Προτίμησα να έρθω στον Πανναυπλιακό, επειδή με κέρδισε πρώτα η εμπιστοσύνη και ο τροπος που με προσέγγισε ο κόουτς κύριος Βουρνάζος, που έχει ένα ιδιαίτερο τροπο να σου μεταφέρει τις απόψεις του και μια έντονη προσωπικότητα που σε κάνει να θες να συνεργαστείς μαζί του, αλλά και η  διοίκηση με τις συνεχόμενες επαφές που είχα με τον πρόεδρο κύριο Ψυχογιό, ο οποίος με στήριξε σε ότι του ζήτησα έμπρακτα.

Τους ευχαριστώ και δίνω υπόσχεση για κατάθεση ψυχής στο στόχο του Πανναυπλιακού που είναι η άνοδος στην Α1″.

Ο Σάκης Σαράντος μας δήλωσε την μεγάλη ικανοποίηση του που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του και αποτελεί πλέον μέλος της Πανναυπλιακής οικογένειας. Μας εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του, που θα συνεργαστεί με τον προπονητή Χρήστο Βουρνάζο. “Δεν βλέπω την ώρα να μπούμε πανέτοιμοι στο γήπεδο”, μας είπε ο Σάκης και τόνισε ότι “προϋπόθεση της επιτυχίας είναι η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις”.

Από τον σύλλογο ανακοινώθηκαν επίσης και δύο ανανεώσεις. Οι  Λέβαν Κυριακίδης και Δημήτρης Μπρέγιανος συμφώνησαν να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα στον Πανναυπλιακό.