Ο Γ.Πάνου στους 11 που πέτυχαν στη Σχολή Προπονητών

0
703

Μετά τους τελευταίους κανονισμούς, που επιβάλλουν στις ομάδες να δηλώνουν διπλωματούχους προπονητές, ανά την Ελλάδα γίνονται συνεχώς σχολές υποψηφίων διπλωματούχων.

Μια από αυτές έγινε προ ημερών στη Λέσβο, όπου συμμετείχε και ο Γιώργος Πάνου των Μεθάνων, ο οποίος ήταν από τους λίγους που πέτυχαν!

Η ΕΠΣ Λέσβου διοργάνωσε τις προηγούμενες ημέρες Σχολή Προπονητών για την απόκτηση διπλώματος UEFA C, με 46 υποψηφίους που παρακολούθησαν τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα υπό τις οδηγίες των εκπαιδευτών της Ομοσπονδίας Κυρανούδη, Τσάνα και Ιορδανίδη.
Τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά, αφού μόλις 11 υποψήφιοι κατάφεραν να αποκτήσουν το δίπλωμα, περνώντας με επιτυχία τις εξετάσεις τους. Από τους 35 που συμμετείχαν, οι οι 5 κόπηκαν τόσο στα γραπτά όσο και στην πρακτική, ενώ οι υπόλοιποι 30 σε ένα από τα δύο σκέλη!
Πάντως, πιστοποίηση παρακολούθησης θα λάβουν όλοι από την ΕΠΟ, έχοντας δικαίωμα επανεξέτασης το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, όσοι απέτυχαν σε γραπτά και πρακτική δύναται να εξεταστούν από μία φορά σε κάθε μάθημα, ενώ όσοι δεν κατάφεραν σε ένα από αυτά μπορούν να ζητήσουν επανεξέταση μέχρι και δύο φορές για το ίδιο μάθημα.

Οι 11 διπλωματούχοι προπονητές UEFA C από τη Σχολή της ΕΠΣ Λέσβου, είναι οι εξής:
Αλεξίου Ευστράτιος
Ανδρόνικος Παναγιώτης
Βλαστέλλης Δημήτρης
Γεωργούλης Δημήτρης
Κουτρομπίλας Γιώργος
Λάλος Σπύρος
Μοσχονησιώτης Ιωάννης
Μπουλούμπασης Βασίλης
Νταλαμπίρας Μιχάλης
Πάνου Γιώργος
Χαβιαράς Νικόλαος