Αίτημα κατέθεσε ο Α.Ο. Χαλκίδας για αναβολή της πρεμιέρας στον 7ο όμιλο

0
428

Με έγγραφό του προς την ΕΠΟ, ο Α.Ο. Χαλκίδας ζητά αναβολή της πρεμιέρας στον 7ο όμιλο, στέλνοντας σαφές μήνυμα πως δεν παραιτείται από τη διεκδίκηση της ανόδου στη Football League.

Η απόφαση που εξέδωσε στις 26/9 το Διαιτητικό Δικαστήριο, σχετικά με την προσφυγή που είχαν καταθέσει ο Ιωνικός και ο Α.Ο. Χαλκίδας, δεν ήταν το τελευταίο επεισόδιο στο πολύμηνο σίριαλ της στελέχωσης του νέου πρωταθλήματος της Football League και του τρόπου με τον οποίο πρέπει αυτή να υλοποιηθεί.

Το ανώτατο δικαστικό όργανο της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα των δύο εκ των τεσσάρων δευτεραθλητών του περσινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αφενός για υποβιβασμό των ΠΑΕ που δεν έχουν αδειοδοτηθεί, αφετέρου για δική τους άνοδο στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Στη Χαλκίδα πάντως, είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τις πιθανότητες δικαίωσής τους μέχρι τέλους! Στο πλαίσιο αυτό, έστειλαν αίτημα αναβολής της πρεμιέρας στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, τουλάχιστον έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της αδειοδότησης των ΠΑΕ της Football League από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Στο σχετικό εξώδικο, που έχει αποσταλεί στην Εκτελεστική Επιτροπή, την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ και την Επιτροπή Παρακολούθησης της ΦΙΦΑ, επισημαίνουν πως σε περίπτωση που δεν εφαρμοστεί το καταστατικό, οι κανονισμοί του, σύμφωνα και με τις μέχρι τώρα αποφάσεις, θα ζητηθεί «ενώπιων των αρμοδίων τακτικών δικαστηρίων αποκατάσταση των τρωθέντων εννόμων συμφερόντων μας από τα μέλη των οργάνων σας» στα οποία μάλιστα καταλογίζουν πως ενήργησαν στα πλαίσια των καταστατικών καθηκόντων «με δόλο και βαρειά αμέλεια».