ΕΡΜΗΣ Κιβερίου: Συνεχίζει με Παλιγγίνη, αλλά χωρίς Καζά, Παπασαράντο

0
1015

Κι ενώ την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ο Ερμής Κιβερίου πηγαίνει στην Σαντορίνη, υπάρχουν ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό.

Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο έμπειρος τερματοφύλακας Χρήστος Παλιγγίνης, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει και από τον Παναργειακό. Ο 33χρονος τερματοφύλακας ήταν από πέρυσι στον Τσικλητήρα Πύλου, στην αρχή του 2017 υπεβλήθη σε επέμβαση στους χιαστούς και μέχρι την Παρασκευή βρισκόταν στην ομάδα της Μεσσηνίας, όταν κι ανακοίνωσε την αποχώρησή του για “προσωπικούς λόγους”.

Από την άλλη μεριά, παρελθόν αποτελούν ο δεύτερος τερματοφύλακας Πέτρος Παπασαράντος και ο Κώστας Καζάς, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα.

Κατά τα άλλα, κι ενόψει της πρεμιέρας υπάρχουν προβλήματα, καθώς ο Κοζιώτης έχει προβλημα τραυματισμού, κι ο Χατζόπουλος εδώ και μια εβδομάδα λείπει στην Καλαμάτα, όπου παρακολουθεί την εκεί σχολή προπονητών.
Και σημειωτέον ότι ειδικά μετά την κακή εμφάνιση και την βαριά ήττα από την Ερμιονίδα, υπήρξε ένα δυνατό …ταρακούνημα, υπάρχει σοβαρός προβληματισμός και σκεπτικισμός και παράλληλα προσπάθεια ανασύνταξης ώστε η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη στο ξεκίνημα.