ΕΠΣΑ: Οι ενστάσεις βλάπτουν οικονομικά τους παράγοντες του ποδοσφαίρου της Αργολίδας

0
517

Με δήλωση του ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Βασίλης Σιδέρης αναφέρεται στην υποχρέωση των δήμων να ολοκληρώσουν  την κατάταξη σε ομάδες όλων των δημοτικών  και κοινοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων εντός των διοικητικών  ορίων τους. Αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση:

Αυτοί που κάνουν τις ενστάσεις δεν βλάπτουν την Ε.Π.Σ.Α, βλάπτουν  τις ομάδες και τους παράγοντες οικονομικά, γιατί  παρατείνεται  η αγωνιστική περίοδος και οδηγούν το Αργολικό  ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.  Τα παιχνίδια  κερδίζονται  στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά.

Σύμφωνα με το Ν. 4479/2017(ΦΕΚ 94/Α/29-6-2017) όσον αφορά στην κατάταξη των Αθλητικών εγκαταστάσεων σε κατηγορίες  το αργότερο  έως 29-9-2017(3) μήνες  από τη δημοσίευση  του ν. 4479/2017, οι Δήμοι όλης  της χώρας  οφείλουν να ολοκληρώσουν  την κατάταξη σε ομάδες όλων των δημοτικών  και κοινοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων εντός των διοικητικών  ορίων τους,  με εισήγηση της  Τεχνικής Υπηρεσίας  του Δήμου  και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η κατάταξη θα πρέπει  να είναι αιτιολογημένη βάσει των κριτηρίων που τίθενται στο άρθρο 56 Α,  και  να κοινοποιείται  στην οικεία Περιφέρεια  και στην Γενική  Γραμματεία Αθλητισμού/Διεύθυνση  Τεχνικών Υπηρεσιών.

                                                                   ΕΠΣ Αργολίδας