Τουρνουά Θύελλας Ραφήνας με συμμετοχή Τριγλίας και Αήττητου

0
344

Με αρκετή συγκίνηση και απονομές στις οικογένειες του Γιώργου Λουκάτου και του Βαγγέλη Μήτση, η Θύελλα, η Τριγλία και ο Αήττητος Σπάτων τίμησαν τους δύο σημαντικούς ανθρώπους του αθλητισμού και του τόπου, που έφυγαν από τη ζωή.

Αρκετό ενδιαφέρον είχαν τα τρία παιχνίδια που έγιναν. Η Θύελλα επικράτησε, αφού στο παιχνίδι με την Τριγλία νίκησε με 1-0, χάρη σε γκολ του Σενέ στο 16 ‘.
Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον, αλλά έλειψαν οι μεγάλες φάσεις.

Προηγουμένως είχαν διεξαχθεί οι συναντήσεις Θύελλα-Αήττητος 2-0 (τα γκολ οι Σενέ 9΄με κεφαλιά και Μπότης στο 18΄με σουτ, και Τριγλία-Αήττητος 1-0 (το γκολ ο Ντάφλας στο 22΄).
Τα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν διάρκειας 30 λεπτών, ενώ το τρίτο ματς διήρκησε 40 λεπτά. Οι ομάδες χρησιμοποίησαν πολλούς παίκτες, ενώ οι προπονητές έκαναν αλλαγές.

Θύελλα Ραφήνας: Κατσικάτος, Αράπης, Βεντούρης, Σωτηριάδης, Μανουσάκης, Ντόσκας, Καραπάνος, Μαστρογιαννούδης, Παπατσαράκης, Μπότης, Ζέκιο.

Τριγλία Ραφήνας: Ιωσήπου, Καμβύσης, Νικολακόπουλος, Μακρής, Καφεντζής (υπό δοκιμή), Καραγιάννης, Τσάγγαρης, Ντάφλας, Βουτσιώτης, Αμπντουραχμάνι, Κότσι.
Αναπληρωματικοί: Πολυχρονάκης, Μητσόπουλος, Αρβανιτίδης, Μεντζεβελάκης, Λημνιός, Ζαφειρόπουλος, Παπαδιονυσίου, Αρβανιτίδης.

Αήττητος: Λέτσο, Βιδάλης, Καινούργιος, Μωησιάδης, Σκαφίδας, Μπότση, Τσίρος, Τζέφερσον, Σκούμας, Νηκλιτσιώτης, Σειτι
Αναπληρωματικοί: Κατσικογιάννης, Κυριακού, Γαρμπής, Συρίγος, Λαζάρου.