Σαρωτική στο δεύτερο μέρος η Ένωση Λέρνας … 1-5 τον Ποσειδώνα στα Δίδυμα

0
778

Πολύ καλό παιχνίδι σήμερα στα Δίδυμα, από όπου η Ένωση Λέρνας έφυγε με το ευρύ 5-1, το οποίο διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Αμφίρροπο το πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την σέντρα, νωρίς ισοφάρισε ο Ποσειδώνας και θα μπορούσε στη συνέχεια και η μια και η άλλη ομάδα να σκοράρει.
Όμως στην επανάληψη η Ένωση πέτυχε τρία γκολ σε 10’ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Με την σέντρα, πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, από κάθετη του Σαλαπάτα, ο Κιρβαλίτζε βγήκε τετατέτ, πλάσαρε τον Χρήστου και το 0-1.

Στο 4’ ο Μπροδήμας στον Αντωνόπουλο, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Κατσαούνης.
Στο 14’ ο Κοτσοβός στον Μπροδήμα, αυτός με διαγώνιο σουτ στη κλειστή γωνία, έκανε το 1-1.

Στο 17’ σουτ του Γκολέμη, κοντά στο «γ» απέκρουσε σε κόρνερ ο Χρήστου.
Στο 34’ σουτ του Σαλαπάτα απέκρουσε ασθενώς ο Χρήστου, στη γραμμή απομάκρυνε ο Προσίλης και βγήκε αντεπίθεση με μεγάλη μπαλιά του Μ.Τρέσα στον Αντωνόπουλο, ο οποίος από λίγο πλάγια πλάσαρε, με το πόδι απέκρουσε ο Κατσαούνης.

Στο 46’ μέσα από τη περιοχή και λίγο πλάγια, ο Γκολέμης κέρδισε πέναλτι από τον Χρήστου, το κτύπησε ο Σαλαπάτας και το 1-2.
Στο 50’ από κόρνερ του Κιρβαλίτζε, στο κέντρο της περιοχής σηκώθηκε ο Αρδάμης και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Στο 56’ και το 1-4. Πάλι από κόρνερ του Κιρβαλίτζε, ο Προσίλης πήγε να διώξει με το κεφάλι αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 76’ από σέντρα του Αρδάμη κι ανάποψο ψαλίδι από τον Η.Γκολέμη, μπάλα έςξω.
Στο 90’ από λάθος της άμυνας του Ποσειδώνα, ο Κ.Γκολέμης πλάσαρε τον Αποστόλου που είχε βγει και πέτυχε το 1-5.

Οι συνθέσεις:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου, Μπροδήμας, Μπάρδης, Κοτσοβός, Μούγιος, Μ.Τρέσα, Κουτσούκος (58’ Σ.Κονδύλης), Προσίλης, Δαγρές (56’ Μέλση), Αντωνόπουλος, Α.Τρέσα.
Ε.ΛΕΡΝΑΣ (Χρ.Αγγελόπουλος): Κατσαούνης, Φλώρος, Πίτρης, Μπόμπος, Κατσίρης, Διαμαντής, Κιρβαλίτζε, Αρδάμης, Η.Γκολέμης, Σαλαπάτας, Καμπιώτης (58’ Αντωνιάδης).