Ένσταση υπέβαλε ο Ποσειδώνας Πόρου για το γήπεδο Δρεπάνου

0
1263

Μπορεί ο αγώνας ανάμεσα στον Αστέρα Δρεπανιακό και τον Ποσειδώνα Πόρου, να έγινε κανονικά, όμως θα υπάρξει και συνέχεια εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού προέκυψε μια ένσταση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ποσειδώνα κατέθεσε ένταση επειδή το γήπεδο Δρεπάνου δεν διέθετε άδεια τέλεσης αγώνα και καταλληλότητας των χώρων!

Αυτή είναι μια μεγάλη ιστορία, που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια τις ομάδες. Είναι δουλειά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να ελέγχει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και η έγκριση να πηγαίνει στην Περιφέρεια και στους δήμους.
Όμως, είναι τόσες οι προϋποθέσεις, που αν τηρούνταν όλες, δεν θα εκδιδόταν καμία άδεια! Ουσιαστικά τα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα λειτουργούν με παλιές αδειοδοτήσεις καταλληλότητας και έχουν δοθεί δυο παρατάσεις.

Να σημειωθεί πως από προχθές το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου ενημέρωσε τις διοικήσεις του Ποσειδώνα Διδύμων και του Πορτοχελιακού πως τα γήπεδά τους δεν έχουν άδειες για τέλεση αγώνα. Αυτό όμως παρακάμφθηκε από την ΕΠΣΑ, που καλείται να βρει λύση και για το ζήτημα της ένστασης που προαναφέραμε.

Να τονίσουμε εδώ, πως για το ζήτημα αυτό ταλαιπωρήθηκε πέρυσι ο Ποσειδώνας και υποχρεώθηκε να βγάλει τη χρονιά αγωνιζόμενος στο γήπεδο Γαλατά. Φέτος, μετά από συνεχείς προσπάθειες με μεγάλο κόστος κατάφερε να φέρει την αρμόδια επιτροπή, να συλλέξει τα απαιτούμενα έγγραφα και να πάρει την αδειοδότηση…