Ψάχνει χρηματοδότη η Χαλκίδα!

0
355

Άλλο ένα φαινόμενο τυπικό Ελληνικό, η περίπτωση του ΑΟ Χαλκίς, όπου η ομάδα από νωρίς το καλοκαίρι ξεκίνησε με οράματα για άνοδο στην Β’ Εθνική, κάτι που διεκδικούσε μέχρι πριν μερικές μέρες μέσω του Διαιτητικού Δικαστηρίου, χωρίς μπαράζ.

Τελικά, και επειδή δεν είχε καταθέσει εγγυητική, το εισιτήριο εξασφάλισαν η Δόξα Δράμας και η ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αμέσως μετά είχαμε την παραίτηση του προέδρου Γ.Τσαγκάρη, ο οποίος -όπως είπε- ανέλαβε την ευθύνη της αποτυχίας ανόδου μέσω του Διαιτητικού Δικαστηρίου.
Ακολούθησε συνεδρίαση του ΔΣ. την Τρίτη το βράδυ, όπου όπως προέκυψε ο κ.Κουλιάκης δεν βγαίνει μπροστά να καλύψει τα έξοδα και αναζητείται διάδοχη κατάσταση.
Κι όλα αυτά, ενώ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα περί δυσκολιών ήδη στην καταβολή μισθοδοσίας ποδοσφαιριστών, κάποιοι από τους οποίους αναζητούν άλλες ομάδες για να συνεχίσουν…

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της ομάδα της Εύβοιας:

“Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ συνεδρίασε έκτακτα χθες το βράδυ στα γραφεία της ομάδας κι αποφάσισε τα εξής:
Να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ. Τσαγκάρη και Κακαβά, οι οποίοι εκπίπτουν από τα αξιώματά τους και συνεχίζουν ως απλά μέλη.
Χρέη προέδρου αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος κος Κων/νος Αναγνωστάκης, ενώ την θέση του Ειδικού Γραμματέα ο κος Βασίλειος Ναστογιάννης, με την διοίκηση να παραμένει ως έχει.Μεγάλος χορηγός κι υποστηρικτής της διοίκησης, παραμένει ο κος Αθανάσιος Κουλιάκης (Evia Food).

Καλεί όποιον έχει τη δυνατότητα να πάει την ομάδα ένα βήμα παραπάνω, να έρθει με γραπτή πρόταση στο Δ.Σ. μέχρι την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, να την καταθέσει και την επόμενη μέρα να προκηρύξουμε γενική συνέλευση στην οποία θα παραιτηθούμε όλοι μας.
Σε περίπτωση που δε βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος, εμείς δεν τα παρατάμε. Συνεχίζουμε να συντηρούμε την ομάδα”.