Κύπελλο: Καθάρισε ο Μακρίδης στο Δρέπανο και όρισε νικητή τον Αργοναύτη… (ΦΩΤΟ)

0
1125

Με ένα γκολ με το “καλημέρα”, ο Αργοναύτης πήρε την νίκη-πρόκριση απότον Αστέρα Δρεπανιακό.

Ωστόσο, εκείνο που προκαλεί ανησυχίες αυτή τη στιγμή στους ανθρώπους του Αργοναύτη κι ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, είναι το σκληρό φάουλ του Γκιαούρη στις καθυστερήσεις στον Πάρη Κάπλατζη και ο τραυματισμός του τελευταίου.

Στο 1’ προσπάθεια από δεξιά του Βαρβουλέτου και γύρισμα στο σημείο του πέναλτι, από όπου ο Μακρίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Αυτή η φάση επαναλήφθηκε άλλες δυο-τρεις φορές, αλλά δεν είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 30’ απείλησε ο Αστέρας, με τον Λάσκαρη να προλαβαίνει όμως τον Χριστόπουλο.

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου είχε μια ευκαιρία ο Αστέρας όταν από ολιγωρία του Μπούκουρη γύρισμα του Π.Μανδύλη, δεν βρήκε συμπαίκτης του τη μπάλα να τη σπρώξει στο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας άρχισε να εμφανίζει σημάδια κούρασης, δείγμα της ελλιπούς προετοιμασίας, αλλά στα τελευταία λεπτά ανοίχθηκε στην προσπάθειά του να πετύχει ενα γκολ.

Ο Αργοναύτης ήταν μεν ανώτερος, είχε γενικά την κατοχή, ήταν κι άστοχος, αλλά είχε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σταματάει τους παίκτες του σε τέσσερις περιπτώσεις.

Οι Νικολάου, Δριμούρας, Μακρίδης, Π.Κάπλατζης στο δεύτερο ημίχρονο είχαν τις ευκαιρίες.
Να σημειώσουμε και τις ελλείψεις του Αργοναύτη (Νέντζα, Ισούφη, Τσουρδίνης από τραυματισμό και του Ευσταθίου λόγω Στρατού).

Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ (Η.Βουβούσας): Καζάς- Μαούρης, Ρεβίθηςε, Γκιαούρης, Χαβενετίδης (65’ Σέρφας)- Δωρής, Μπάρδης (80’ Τράγκας), Π.Μανδύλης- Σπ.Μανδύλης, Χριστόπουλος (65’ Παπαϊωάννου), Μανιάτης.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Λ.Κούρος): Λάσκαρης- Διαμαντής, Μπούκουρης, Χ.Κάπλατζης, Βασιλειάδης- Τσουρδίνης (6’ λόγω τρ.Νικολάου- 70’ Γατσάκος), Μουσταφά, Π.Κάπλατζης- Δριμούρας, Μακρίδης, Βαρβουλέτος (78’ Τσάμης).