Σε αναζήτηση προπονητή ο Πανναυπλιακός-Ηρακλής

0
637

Νέα εξέλιξη σημειώθηκε χθές το βράδυ στις τάξεις του Πανναυπλιακού- Ηρακλή, όπου είχαμε την απόφαση της διοίκησης να τερματίσει την συνεργασία της με τον Νίκο Μπόμπο, επειδή- όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση- καταφέρθηκε κατά του στενού του συνεργάτη. (σ.σ.Δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση, αλλά άμεσος συνεργάτης είναι ο γυμναστής Σταύρος Δωρής).

Πάντως, τις επόμενες δύο έως τρείς ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, αφου η διοίκηση είναι ήδη σε επαφή με τρείς υποψηφίους να αναλάβουν.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:
Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ – ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 1924 ανακοινώνει ότι διέκοψε την συνεργασία του με τον προπονητή κ.Νίκο Μπόμπο, μετά την απρόκλητη, αναίτια και κυρίως αψυχολόγητη φραστική επίθεση που έκανε προς στενότατο συνεργάτη του καθώς και προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ομάδας, που προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.
Το Δ.Σ. οδηγήθηκε σ’ αυτή την απόφαση γιατί τέτοιες συμπεριφορές διαταράσσουν και υπονομεύουν το άριστο κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα και το οποίο πρέπει με κάθε τρόπο και κάθε κόστος να διαφυλαχθεί, αφού για να λειτουργήσει μια ομάδα και να υπάρχουν αποτελέσματα, αναγκαία και απαραίτητη προϋπόθεση είναι διοίκηση – τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές να είναι μια γροθιά.
Η Διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και μέχρι τότε οι προπονήσεις θα γίνονται από τους Σταύρο Δωρή και Γιώργο Αγγέλαινα”.