Κύπελλο Αργολίδας: ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ 2-2 παρ. (10-9 πεν)

0
534

Ακόμη κτυπούν πέναλτι…στο Πορτοχέλι!!! Τελικά η γηπεδούχος ομάδα αναδείχθηκλε νικήτρια στη Ρώσικη ρουλέτα, αφού στο τελευταίο πέναλτι αστόχησε ο Σ.Κονδύλης και ευστόχησε ο Κοξίδης.

Πέναλτι από την ομάδα του Πορτοχελιακού έχασαν οι Ζέρια, Παπασταύρου, Σαγκατέλοφ, Γεωργίου κι από τον Ποσειδώνα Διδύμων οι Μπάρδης, Κοτσοβός, Μούγιος, Χρήστου και Σ.Κονδύλης. Είναι χαρακτηριστικό ότι κτύπησαν πέναλτι και οι 11 κάθε ομάδας και ξεκίνησαν πάλι από την αρχή την διαδικασία.

Με ελλείψεις και οι δυο ομάδες, πιο καθοριστικές για τον Ποσειδώνα, ο οποίος έχασε σωρεία ευκαιριών, κυρίως με τον Μπροδήμα.

Πιο παθητικός ο ρόλος του Πορτοχελιακού που προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτοο ημίχρονο, αφού οι Μπροδήμας, Κονδύλης, Δαγρές δεν τελείωσαν σωστά κάποιες φάσεις (πολύ καλές οι αντιδράσεις από τον Διαμαντή).

Στο 60’ από σέντρα του Κοτοσβού από αριστερά ο Αντωνόπουλος έκανε το 0-1.

Στο 65’ με απευθείας φάουλ ο Παπασταύρου ισοφάρισε.

Στην παράταση, Γεωργίου και Κοξίδης βγήκαν σε δυο αντεπιθέσεις, αλλά έστειλαν τη μπάλα έξω.

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης από προσπάθεια του Σαγκατέλοφ και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι,, ο Γεωργίου με φοβερό σουτ έκανε το 2-1.

Τέλος, στο 115’ με ατομική προσπάθεια και πλασέ ο Σ.Κονδύλης ισοφάρισε.

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Π.Παπασταύρου): Διαμαντής- Μεμάλι (Μπλόκου), Ζέρια, Λαζάρου, Νικόδημος (Ντάκος)- Κουτσοποδιώτης Χρ. (Γεωργίου), Χάνος, Μπέγκα- Σαγκατέλοφ, Αβραβτάς (Κοξίδης), Παπασταύρου.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου- Α.Κονδύλης, Μούγιος, Προσίλης, Μπάρδης- Σ.Κονδύλης, Κοτσοβός, Δαγρές- Αντωνόπουλος, Μπροδήμας, Χίντα (46’ Μέλση).