ΑΟ Χαλκίς: Παραιτήθηκε ο Τσαγκάρης, αναλαμβάνει ο Κουλιάκης

0
510

Από την στιγμή που απέτυχαν όλες οι προσπάθειες για να ανέβει η ομάδα απευθείας στην Β’ Εθνική, ο πρόεδρος Γ.Τσαγκάρης υπέβαλε την παραίτησή του και χθές Τετάρτη έγινε έκτακτο Δ.Σ. Όπως αποφασίσθηκε, την ομάδα αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας κ. Κουλιάκης.

Ας δούμε τι αναφέρει το δελτίο Τύπου της ομάδας της Χαλκίδας:

Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για τα χθεσινά αποτελέσματα που έφερε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου.

Παραίτηση των κ.κ.Τσαγκάρη και Κακαβά από την διοίκηση του Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ, μετά την αποτυχία να ανέβει η ομάδα στην Football League.

Ανάληψη της προεδρίας της διοίκησης από του κ. Αναγνωστάκη, ο οποίος αναλαμβάνει να πάει την ομάδα σε Γενική Συνέλευση με θέματα τον οικονομικό απολογισμό και την εγγραφή νέων μελών.

Μεγάλος χορηγός της ομάδας μας είναι πλέον το Evia Food, με τον κ. Κουλιάκη Θανάση να αναλαμβάνει το μάνατζμεντ της ομάδας, μέχρι να επανδρώσει το δικό του συμβούλιο που θα αναλάβει κι επίσημα (μέσω της Γενικής Συνέλευσης) τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ώστε να πάει κι επίσημα την προεδρική θέση.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, αφενός για να τεθούν όλα τα θέματα και να δοθούν διευκρινήσεις κι απαντήσεις σε όσα ζητήματα προέκυψαν τον τελευταίο καιρό κι αφετέρου να παρουσιαστεί το νέο πλάνο λειτουργίας της ομάδας υπό τον κ. Κουλιάκη.

Χθες το βράδυ η ομάδα δείπνησε, παρουσιάστηκε στους παίκτες ο νέος χρηματοδότης (μελλοντικός πρόεδρος) ενώ στο τέλος του δείπνο ενημερώθηκαν εκτενώς οι αρχηγοί για την επόμενη μέρα του τμήματός.

Για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
Το γραφείο Τύπου