Το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την προσφυγή της Χαλκίδας

0
280

Η προσφυγή του ΑΟ Χαλκίς απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο και πλέον τόσο το πρωτάθλημα στη Football League, όσο και αυτό της Γ’ Εθνικής «κλείδωσαν», όσον αφορά τις ομάδες που συμμετέχουν. Η Football League θα διεξαχθεί με 18 ομάδες, με τις Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκη να συμπληρώνουν τα κενά, ενώ στη Γ’ Εθνική θα συμμετέχουν 96 ομάδες.

Η Χαλκίδα παρουσίασε τα επιχειρήματά της, ενώ πρόσθετη παρέμβαση έκαναν οι εκπρόσωποι της Δόξας Δράμας και της ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι δικαστές, αντιλαμβανόμενοι το επείγον της υπόθεσης, συνεδρίασαν άμεσα και έβγαλαν την απόφαση, η οποία ήταν απορριπτική για την προσφυγή της ομάδας της Εύβοιας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 96/12-9-2017 απόφασή του κατήργησε τη δίκη που ανοίχτηκε με την 26387/11-9-2017 αίτηση αναστολής του σωματείου ΑΟ Χαλκίς και με την υπ’ αριθμ. 97/12-9-2017 απόφασή του απέρριψε την προσφυγή του σωματείου ΑΟ Χαλκίς κατά της απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ».

Το σκεπτικό της απόφασης για την απόρριψη της προσφυγής περιμένουν στον ΑΟ Χαλκίς, προκειμένου να αποφασίσουν την επόμενη κίνησή τους. Η ομάδα της Εύβοιας δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει την προσπάθεια να διεκδικήσει μια θέση στη Football League και θα πάει τον αγώνα ως το τέλος.
«Μόλις μας κοινοποιήθηκε η απόρριψη της προσφυγής μας. Λογικά πληρώνουμε την κωλυσιεργία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς λογικά πλέον δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να τηρηθεί ο νόμος.
Περιμένουμε με ανυπομονησία το σκεπτικό της απόφασης για να ασκήσουμε οποιοδήποτε άλλο ένδικο μέσο μας παρέχει ο νόμος.
Όχι, δεν είμαστε ούτε δικομανείς, ούτε γραφικοί. Τη δικαιοσύνη θέλουμε. Και φυσικά δεν παρατάμε τον αγώνα μας, πάμε μέχρι τέλους και το τέλος δεν ήρθε ακόμη.
Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ»