Κύπελλο Αργολίδας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΠΡΟΣΥΜΝΗ 0-5 … Άνετη πρόκριση οι φιλοξενούμενοι

0
621

Τα γνωστά προβλήματα του Ολυμπιακού Άργους, επέτρεψαν στην Προσύμνη που βρίσκεται μια κατηγορία πιο κάτω, να πετύχει την πρόκριση με 5-0.

Από πολύ νωρίς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο σκορ, κυριάρχησαν, προηγήθηκαν 3-0 στο ημίχρονο και είχαν ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ.

Στο 4’ κόρνερ από αριστερά κι απόκρουση του Κουλού, ο Ρούμπος έξω από τη περιοχή έδωσε στον Ταραντίλη, αυτός σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Δανομάρας πήρε την κεφαλιά και έστρωσε στον Δεδούση, που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 22’ από δεξιά ο Δεδούσης μπήκε και έκοψε στον Δήμα, αυτός σέντραρε και ο επερχόμενος Ταραντίλης πλάσαρε πάνω από τον Κουρλιμπίνη, πετυχαίνοντας το 0-2.

Στο 25’ ο Ρούμπος στον Ταραντίλη, αυτός στον Δεδούση, ο οποίος από τη μικρή περιοχή, με πλασέ πέτυχε το 0-3.

Στο 28’ από σύγχιση στη περιοχή της Προσύμνης ο Θοφανόπουλος σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 34’ συνδυασμός Δεδούση, Ταραντίλη, αυτός έβγαλε μπροστινή μπαλιά στον Π.Α.Σκούρα, που πέρασε και τον Κουρλιμπίνη, αλλά βγήκε πλάγια και αποκρούσθηκε.

Στο 54’ ο Π.Α.Σκούρας στον Π.Δ.Σκούρα, αυτός λίγο έξω από τη περιοχή με συρτό σουτ στη γωνία πέτυχε το 0-4.

Στο 80’ από δεξιά ο Δεδούσης έδωσε στον Π.Α.Σκούρα κι αυτός από το ημυκύκλιο της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο “γ” της αντίπαλης εστίας.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρ.Καραντζούλης): Κουρλιμπίνης, Κιντής, Θοφανόπουλος, Καλαμαράς, Κουλός, Οικονόμου, Σέρρος, Ξιξής (82’ Αναγνωστάκος), Ρηγόπουλος (55’ Σταθόπουλος), Κοκοτός, Κουγιάς (85’ Νικολίτσας).

ΠΡΟΣΥΜΝΗ (Β.Ξυνός): Μιχαλόπουλος (83’ Κωστόπουλος), Κ.Σταμάτης, Δανομάρας (60’ Μαρκόπουλος), Πετσέλης,. Κολιγλιάτης, Π.Δ.Σκούρας, Ρούμπος (60’ Χρόνης), Ταραντίλης, Π.Δ.Σκούρας, Δεδούσης, Δήμας.