Κύπελλο Αργολίδας: ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ 0-1 … Όποιος έβαζε γκολ θα κέρδιζε!

0
979

Δύσκολο παιχνίδι στο Ναύπλιο σήμερα, ανάμεσα σε δυο ανέτοιμες ομάδες, με τον Πανναυπλιακό να μην έχει δώσει ακόμη ούτε φιλικό κι ενώ δεν έχει συμπληρώσει το ρόστερ του.

Ισορροπημένο το ματς, αφού και ο Αριστείωνας έχει αδυναμίες, δεν υπήρξαν πολλές φάσεις και λογικά το αποτέλεσμα θα πήγαινε στο γκολ.

Ο Πανναυπλιακός φάνηκε πιο επικίνδυνος σε δυο περιπτώσεις μετά το 35’, όταν σε σουτ του Γκραντινάρου από κοντά, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ, από το οποίο κεφαλιά του Μπεντούλη έπιασε ο Πνευματικός.

Επίσης ένα σουτ του Αργύρη πέρασε έξω.

Ο Αριστείωνας απείλησε και αυτός δυο φορές με τον Παπανδριανό, που από σέντρα του Δριμούρα κι από καλή θέση σούταρε έξω και με τον Μπέκα που δεν έκανε σωστή τελική επιλογή.

Στο 60’ έγινε το 0-1 με τον Μπέκα, αξιοποιώντας γύρισμα στη περιοχή.

Λίγο πριν το τέλος, ο Σταθογιαννόπουλος επιχείρησε με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Πνευματικό, αλλά αυτός οπισθοχωρώντας πρόλαβε τη μπάλα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Ν.Μπόμπος): Μπαβέλας, Σταθογιαννόπουλος, Κουγιάς, Ευστρατιάδης, Μουστάκας- Αργύρης, Μπρέγιανος (65’ Σκάγκος), Σκαρτάδος- Γκραντινάρου, Τασσόπουλος, Μπεντούλη.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Οψιμούλης Χρ. Γαλάνης, Λαμπρούσης, Δριμούρας- Καραμάνος, Μέντης, Κόλλιας- Λιακόπουλος, Παπανδριανός, Μπέκας.