Ματαιώθηκε το μπαράζ- Ανεβαίνουν απευθείας Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης

0
466

Η ΕΠΟ ματαίωσε οριστικά το μπαράζ ανόδου και Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης ανεβαίνουν αυτόματα στη Football League.

Η διοργάνωτρια ήθελε πρωτάθλημα με 16 ομάδες μετά την αποχώρηση του Ηρακλή, ωστόσο, η ΕΠΟ έχει τον τελευταίο λόγο και επιμένει για 18 ομάδες.

Όμως, το πράγμα δεν είναι έτσι απλό. Ο Ιωνικός και η Χαλκίδα φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν προσφυγή για διεξαγωγή play off μεταξύ των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής για να κριθούν εκεί τα εισιτήρια των κενών θέσεων της Football League.

Η ανακοίνωση
της ΕΠΟ, αναφέρει:

Κατόπιν της δήλωσης αποχώρησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Football League και της συνακόλουθης δημιουργίας δύο (2) κενών θέσεων στο πρωτάθλημα αυτής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Ματαιώνεται ο αγώνας μπαράζ που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 13-09-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης στην Πιερία μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης, διότι πλέον καθίσταται άνευ αντικειμένου, αφού και οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στην Β΄ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν.