Αλλάζει άμεσα ο χλοοτάπητας στο γήπεδο του Γαλατά

0
1675

Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Τροιζηνίας κ. Κώστα Καραγιάννη, την Παρασκευή στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων στον Γαλατά, υπογράφηκε μεταξύ του ιδίου και του Παναγιώτη Μοσχοβίτη, η εργολαβική σύμβαση για το έργο «Κατασκευή Υποδομών και αντικατάσταση χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Γαλατά».

Το έργο έχει προϋπολογισμό 330.000,00 ευρώ με ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από Πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής βάση της από 21-3-2017 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου.

Οι εργασίες προβλέπουν την αποξήλωση του υπάρχοντος συρματοπλέγματος, το φρεζάρισμα του υπάρχοντος ασφαλτικού και τοποθέτηση νέου, όσο και την αποξήλωση συνθετικού χλοοτάπητα και τοποθέτηση νέου.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης που συνέταξε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων και ο συνθετικός χλοοτάπητας θα πιστοποιηθεί με τις τεχνικές απαιτήσεις του προγράμματος FIFA QUALITY PROGRAMME FOR FOOTBALL TURF.

Το έργο θα ξεκινήσει άμεσα και θα έχει ημερομηνία περαίωσης τριών μηνών προκειμένου να παραδοθεί εντός των καθορισθεισών προθεσμιών.