Κύπελλο Αργολίδας: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ- ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 2-3 παρ. (2-2 κ.α.) … Με 3 γκολ ο Σούχλας οδήγησε στην πρόκριση την ομάδα του

0
657

Χρειάσθηκε να φτάσουμε στην παράταση για να αναδειχθεί νικητής στο αγώνα ανάμεσα στον Ποσειδώνα Πόρου και τον Τροιζηνιακό.

Ο Τροιζηνιακός προηγήθηκε και τις τρεις φορές στο σκορ, όλα τα γκολ πέτυχε ο Σούχλας, ενώ χρησιμοποίησε αρκετά νέα παιδιά. Ήταν η ομάδα που είχε περισσότερη κατοχή μπάλας.

Όσο για τον νεοφώτιστο Ποσειδώνα, προσπάθησε, στάθηκε καλά, αν και είχε την απουσία του βασικού του τερματοφύλακα Καραγιάννη.

Έγινε ένα καλό , καθαρό παιχνίδι, με αρκετές ευκαιρίες ακόμη.

Στο 30’ από συνδυασμό των Σταματέλου, Κατσέλη, ο Σούχλας έκανε το 0-1.

Στο 35’ ο έμπειρος σκόρερ Χατζόπουλος, ισοφάρισε σε 1-1. Φάση για την οποία υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για οφσάιντ.

Στο 70’ ο Σούχλας έφερε πάλι μπροστά την ομάδα του Γαλατά με 2-1.

Στα επόμενα λεπτά είχαμε δυο ευκαιρίες από Σούχλα και Κατσέλη για τον Τροιζηνιακό.

Στο 82’ ο Καϊκάς που βγήκε τετατέτ, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Τζάνο και ισοφάρισε.

Αμέσως μετά, στο 84’, οι του Ποσειδώνα ζήτησαν πέναλτι στον Καϊκά, που δεν δόθηκε. 

Στο 100’ είχαμε το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Από φάουλ του Σούχλα στο “γ”, η μπάλα στα δίχτυα.

Στην παράταση οι Κατσέλη και Σούχλας είχαν ακόμη δυο ευκαιρίες, αλλά δεν τις ολοκλήρωσαν.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Π. (Κ.Γκιών): Τζάνος, Γκιών, Ζεμπερλίγκος (30’ Ρούσσος), Λόλας, Βλάχος ( 75’ Καϊκας), Αναγνωστόπουλος, Ντάπι, Μισλίμ, Χατζόπουλος (Τριμπόνιας), Μίνο, Στρατηγός.

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ.Καραμάνης): Σωτηράκης- Μοχάμεντ, Μπαλτάς, Δ.Χ.Σαμπάνης (75’ Δελαπόρτας), Δ.Γκ.Σαμπάνης- Σούχλας, Μαρίνης, Δρούγκας, Σταματέλος- Σουμπάμ (75’ Πολλάλης), Κατσέλη.