ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ: Θα κατέβει τελικά;

0
1165

Μπορεί ο Ολυμπιακός Άργους να αποδέχθηκε την πρόσκληση να συμμετάσχει στην Α1 Αργολίδας την νέα περίοδο, αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, στις 28-29 Αυγούστου η διοίκηση του Ολυμπιακού κλήθηκε να απαντήσει αν μπορεί να καλύψει την μια κενή θέση στην Α1. Η διοίκηση μίλησε με τους παίκτες και συμφωνήθηκε να το επιχειρήσουν.

Περίπου 10 μέρες μετά, όμως, και η κατάσταση μόνο αισιόδοξη δεν είναι. Τελικώς μόνο 8 ποδοσφαιριστές αποδείχθηκε πως έχουν την διάθεση και το χρόνο να παλέψουν στην μεγάλη κατηγορία, αλλά κι αυτοί υπό προϋποθέσεις, δηλαδή μικρή συμμετοχή στις προπονήσεις και παρουσία στα παιχνίδια ανάλογα με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις…

Την Δευτέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα παρθεί η τελική απόφαση από την διοίκηση, αφού αυτό το διήμερο θα υπάρξουν νέες επαφές, για να βρεθούν τουλάχιστον 15 ποδοσφαιριστές που να μπορέσουν να ακολουθήσουν.
Πάντως, οι οιωνοί δεν είναι ευνοϊκοί και όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα- και φυσικά ούτε στην Α2, αφού έχει δηλώσει συμμετοχή στην Α1.

Και να σημειώσουμε βεβαίως ότι την Τετάρτη έχει ορισθεί αγώνας κυπέλλου και ακόμη δεν έχουν γίνει κανονικές προπονήσεις, παρά τις προσπάθειες του Ρούλη Καραντζούλη που έχει αναλάβει προπονητής, φυσικά κανένα φιλικό και το βασικό ότι δεν υπάρχουν κάν 11 παίκτες διαθέσιμοι…