ΕΠΟ: Δεν προχώρησε στον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής

0
405

Λόγω των πολλών εκκρεμοτήτων για τις θέσεις στη Football League και τη Γ’ Εθνική, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ δεν προχώρησε σήμερα στον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής για τη νέα σεζόν.

Ο αγώνας μπαράζ ανόδου για τη Football League ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης ορίστηκε για την Τετάρτη (13/9), αλλά τη Δευτέρα (11/9) ενδέχεται να ληφθεί άλλη απόφαση, αν οριστικοποιηθεί η αδυναμία του Ηρακλή να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής λογικά θα γίνει την Τετάρτη 13/9.

Αυτή η καθυστέρηση θα οδηγήσει πιθανόν σε νέα μετάθεση της σέντρας στο πρωτάθλημα, κατά μια εβδομάδα, δηλαδή για την 1η Οκτωβρίου.
Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει τη Δευτέρα 18/9 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Στις 13/9 το μπαράζ Καραϊσκάκης -Δόξα Δράμας
Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ ορίζεται ο αγώνας μπαράζ Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας, για την πλήρωση της 18ης θέσης της Football League, την Τετάρτη 13/9/2017 και ώρα 19:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Απόφαση Διαιτητικού Δικαστηρίου
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση απέρριψε κατά πλειοψηφία (4-1) τις προσφυγές των σωματείων ΓΣΒ η Νίκη και ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με τις οποίες ζητούσαν ακύρωση της απόφασης της ΠΔΕ/ΕΠΟ στις 24/7/2017 περί της εγκρίσεως αλλαγής της επωνυμίας του σωματείου ΜΑΣ Η Πύδνα Κίτροιυς σε Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος και μεταφοράς της έδρας από το Κίτρος της ΕΠΣ Πιερίας στο Βόλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας.