ΦΕΙΔΩΝΑΣ: Νέος προπονητής ο Δημ.Τότσικας – Διάθεση καρτών διαρκείας

0
392

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας είχαμε στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Φείδωνα Άργους.

Για οικογενειακούς λόγους δεν συνεχίζει ο Μπάμπης Ρουσσής και στη θέση του ανέλαβε ο Δημήτρης Τότσικας, καθηγητής Φ.Α και διπλωματούχος προπονητής, με στενό συνεργάτη του τον Σταύρο Αλεξίου που θα έχει τις αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή.

Η ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, με στόχο την άξια εκπροσώπηση της Αργολίδας στη μεγάλη κατηγορία.

Στις 13 του μήνα θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Οκτώβρη.

Η τελική βαθμολογία της περσινής Α’ Εθνικής:

1. ΠΑΟΚ 48
2. Ελπίδες Καρδίτσας 42
3. Αμαζόνες Δράμας 29
4. ΑΕΛ 26
5. Άρης 24
6. Ατρόμητος 14
7. Γλυφάδα 14
————————
8. Ολυμπιάδα Υμηττού 11
9. Αβάντες Χαλκίδας 0
Φέτος θα συμμετέχουν στην κατηγορία και Τρίκαλα, Βόλος, ΟΦΗ, Μεσολόγγι, Φείδωνας.

Κάρτες διαρκείας
Έτοιμες οι κάρτες διαρκείας για την υποστήριξη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.
Ο Φείδων καλεί το φίλαθλο κόσμο της Αργολίδας να στηρίξει την ομάδα στην Α΄ εθνική κατηγορία. Για πρώτη φορά ομάδα της Αργολίδας βρίσκεται στην ανώτερη κατηγορία ποδοσφαίρου και απαρτίζεται από αθλήτριες αποκλειστικά από το νόμο μας και θα αντιμετωπίσει τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

“Στην δύσκολη αγωνιστική πορεία του πρωταθλήματος της Α΄ εθνικής ο καθένας μπορεί να βοηθήσει με τις δικές του δυνάμεις. Γι’ αυτό τον σκοπό η ομάδα έχει εκδώσει κάρτες διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες που έχουν χαρακτήρα ελευθέρας εισόδου στην τιμή των 20 ευρώ.

Σας καλούμε γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια στη χώρα μας, να βοηθήσετε την ομάδα μας σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση της Α΄ εθνικής, γεμίζοντας το γήπεδο, βοηθώντας τις αθλήτριες μας ώστε να σας προσφέρουν όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα που μόνο αυτές ξέρουν να δίνουν!!!”, αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Σημεία Πώλησης:
– Κάβα Κατσιαδράμη
– Κατάστημα κατεψυγμένων Υψηλάντης
– Καφετέρια ΔΥΟ