Ξεκίνησε η νέα ενίσχυση στον Αστέρα Αμαλιάδας

0
443

Ο Αστέρας Αμαλιάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Ζαχαρία Καβουσάκη (είναι γεννηθείς στις 11/1/1989 στο Ηράκλειο Κρήτης) ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη, κι έπαιξε Νέους και στην Κ20 της ομάδας. Από τότε έως το καλοκαίρι του 2015 αγωνίστηκε ως επαγγελματίας στον Εργοτέλη. Τον Ιανουάριο του 2017 μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό.

Εχει αποφασιστεί πάντως, ότι θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές, με τουλάχιστον δυο – τρεις παίκτες στο στόχαστρο, με σπουδαίο βιογραφικό. Αυτές οι κινήσεις είναι στο πλαίσιο του στόχου που φτάνουν μέχρι και την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Η προετοιμασία του Αστέρα με το νέο τεχνικό Τίμο Καβακά, συνεχίζεται. Από κει και πέρα, και με την παράταση που δόθηκε για την έναρξη του πρωταθλήματος, οι άνθρωποι της ομάδας κλείνουν και κάποια ακόμα φιλικά ματς. Το αμέσως επόμενο από αυτά, είναι για την προσεχή Κυριακή 10/9, στην Αμαλιάδα, με τον ΑΟ Τρίκαλα.