ΝΑΥΠΛΙΟ 2017: Νέα προσθήκη ο Στ.Φίλης

0
578

Σε μια ακόμη σημαντική κίνηση προχώρησε ο νεοσύστατος σύλλογος Ναύπλιο 2017. Πρόκειται για τον πολύπειρο αμυντικό Στέλιο Φίλη, που αγωνιζόταν στον Ερμή Κιβερίου.

“Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τον έμπειρο αμυντικό Φίλη Στυλιανό, ο οποίος πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ερμή Κιβερίου.
Του ευχόμαστε να πρόσθεσει άλλο ένα πρωτάθλημα στην τροπαιοθήκη του, με την νεοφώτιστη ομάδα μας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας.
Να σημειώσουμε πως ο Στ.Φίλης πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του απο την ενεργό δράση και παρουσιάστηκε ως γενικός αρχηγός στον Ερμή Κιβερίου, αλλά προφανώς άλλαξε απόφαση και δεν θέλει ακόμη να σταματήσει…

Κατα τα άλλα η προετοιμασία συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα και τώρα γίνεται στο γήπεδο Παναριτίου. Γενικά υπάρχει ενα κλίμα ενθουσιασμού και φαίνεται πως γίνεται καλή δουλειά, άλλωστε πολλά παιδιά έχουν αρκετά χρόνια παρουσίας στην Α1, οπότε η Α2 δεν θα τους φέρει ιδιαίτερες δυσκολίες. Βέβαια, επειδή η ομάδα σχεδιάζεται με προοπτική, στόχος είναι του χρόνου να μην χρειασθούν πολλές προσθήκες.
Φιλικό παιχνίδι δεν έχει δοθεί ακόμη, μάλλον την Πέμπτη και το Σαββατοκύριακο θα γίνει προσπάθεια να κλειστούν δυο, μιας και το κύπελλο με αντίπαλο τον Ατρόμητο Παναριτίου θα γίνει την επόμενη Τετάρτη.

Πάντως, η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί, αφου αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο 14 παίκτες (οι 2 τερματοφύλακες) και σίγουρα χρειάζεται ενας καθαρός φορ και κάποιοι ακόμη για να φτάσει ο αριθμός συνολικά στους 18-20.